Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bouwbedrijf vd Vegt BV in
Dalfsen
[Terug naar plaats Dalfsen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf vd Vegt BV
Hessenweg 72
7722SH Dalfsen

tel: 0529-471373

Extra informatie

Bouwbedrijf vd Vegt BV: al meer dan 45 jaar een begrip in Dalfsen en omgeving. Klanten komen graag bij ons terug. Natuurlijk omdat we vakwerk en kwaliteit leveren, maar ook omdat onze service net even verder gaat dan bij de meeste andere bedrijven. Hieronder leest u hoe.   
Hier werken vakmensen... 
 
Bouwbedrijf vd Vegt BV wordt sinds 2000 gerund door René van der Vegt. Hij nam het bedrijf over van zijn vader (Jan van der Vegt). Hij is inmiddels officieel met pensioen. Toch komt hij dagelijks nog even langs om te kijken hoe het met ‘zijn’ bedrijf gaat. Die liefde voor het vak is naadloos overgegaan op zijn zoon. 
 
... bij wie kwaliteit hoog in het vaandel staat 
We gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat en gebruiken producten van de beste kwaliteit. Veel kunnen we zelf en de kunde die we niet zelf in huis hebben, huren we in. Doordat we een relatief klein bedrijf zijn, zijn de lijnen kort en heeft u steeds met dezelfde persoon contact. Deze persoon regelt vervolgens alles voor u. Wel zo makkelijk. 
 
... en die flexibel en klantgericht zijn 
De klant is bij ons koning. Dat klinkt cliché, dus we leggen graag uit wat we hiermee bedoelen. We maken het onze klant graag zo makkelijk mogelijk. ’s Avonds of in het weekend afspreken? In overleg is veel mogelijk. We zijn flexibel. Door onze korte lijnen kunnen we snel schakelen. In praktijk betekent dit dat kleine wijzigingen kort van tevoren kunnen worden doorgevoerd en u niet maanden van tevoren alles tot in detail hoeft vast te leggen. 
 
We denken met u mee... 
In het voortraject, maar ook op de werkvloer en bij u thuis denken we met u mee. Onze mentaliteit is niet ‘u vraagt, wij draaien’, maar ‘hoe kunnen we samen met u de beste en meest gebruiksvriendelijke oplossing vinden?’ Die oplossing begint met een schets. Daarna volgen de definitieve tekening, bouwaanvraag en de planning en uitvoering. 
 
... en ontzorgen 
Met u meedenken betekent voor ons ook dat we respect hebben voor uw woongenot. Daarom ontzorgen we u zoveel mogelijk tijdens onze werkzaamheden. We zorgen voor inbraakwerende stofwanden (bij aanbouw), trekken onze schoenen uit, zetten de radio niet te hard en laten uw huis netjes achter. Zo houdt u aan ons bezoek twee dingen over: een perfect resultaat en een goed gevoel.

Specialiteit
  • nieuwbouw 
  • verbouwing 
  • aanbouw 
  • particulieren 
  • bedrijven