Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Schipper De Bilt BV in
De bilt
[Terug naar plaats De bilt]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Schipper De Bilt BV
Hessenweg 4
3731 JK De bilt

tel: 030-2203077

Extra informatie

Welkom bij Schipper De Bilt BV   
Hèt adres voor: aluminium ramen en deuren, kunstof ramen en deuren, winkelpuien, vliesgevels, schuifpuien en serres! 
Schipper Ede is één van de weinige fabrikanten die kunstof en aluminium kozijnen produceren, waarbij er gekozen kan worden voor een onderhoudsvriendelijke mix van het beste uit 2 werelden voor toepassing in woonhuizen, winkels en bedrijfspanden. 
 
Aluminium kozijnen: Aluminium is de laatste jaren in veel verschillende gedaante gepasseerd, zoals tuinstoelen, fietsframes en auto's (Audi A2 en A8) en heeft zich hiermee ook bewezen dat het een product is van de toekomst. De aluminium kozijnen, schuifdeuren en serres worden tegenwoordig poeder gemoffeld in elke gewenste RAL kleur en kunnen geïsoleerd worden uitgevoerd, waarbij de profielen een ranke uitstraling en heel veel mogelijkheden hebben. Aluminium is een duurzaam product wat zich uitstekend leent voor grotere elementen, zoals schuifdeuren, entreepuien, winkelpuien en aanbouwserres . 
 
Kunstof kozijnen: Kunstof kozijnen hebben een uitmuntende isolatiewaarde door toepassing van een drievoudige afdichting voor bijvoorbeeld de bekende draai-kiepramen en de drie luchtkamers, de profielen hebben tegenwoordig een geheel eigen uitstraling. De buitenzijde kan worden voorzien van een andere kleur uitgevoerd in een harde komo gekeurde acrylaat toplaag. De kozijnen zijn te verkrijgen met een inbouwdiepte van 115mm., waardoor de spouw in één keer overlapt kan worden en er weinig afwerking nodig is aan de binnenzijde van de kozijnen . 
 
Combineren met andere materialen: Tegenwoordig zie je steeds meer dat de materialen door elkaar worden gebruikt. Je ziet dan hout, kunstof en aluminium in één huis.Daarnaast kunnen de rabatdelen tegenwoordig ook worden vervangen voor geïsoleerde Keralit gevelbekleding. Kunstof en Aluminium zijn in vele standaard kleuren leverbaar. Hierdoor zijn de materialen uitstekend toepasbaar in combinatie met elkaar en met houten kozijnen . 
 
Kwaliteit: "Kwaliteit is het kernwoord. De laatste 20 jaar heb ik de kwaliteit enorm zien stijgen. De politie heeft aan onze kozijnen, puien en serres het kenmerk Politie Keurmerk Veilig Wonen verleend. Ook hebben onze artikelen een uitstekende wind- water- en geluidsdichting. Wij houden het hele productie proces in eigen hand. Elk onderdeel wordt gecontroleerd. Een enorm boeiend en mooi proces. Alles wat door ons geleverd wordt is ontworpen om minstens 50 jaar mee te gaan, vrijwel onderhoudsvrij.