Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
De Wilde BV Bouwbedrijf in
Delfgauw
[Terug naar plaats Delfgauw]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Wilde BV Bouwbedrijf
Zuideindseweg 5/A
2645BD Delfgauw

tel: 015-2567908

Extra informatie

Ons bouwbedrijf opgericht medio 1937 verzorgt alle bedenkbare werkzaamheden.  Uw droomhuis, aanbouw of verbouw van de woning of die luxe badkamer die u altijd al had willen hebben. 
neem gerust contact op voor een vrij blijvende offerte!!! 
 
De Wilde BV Bouwbedrijf is een professionele onderneming, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Ons bedrijf is inmiddels inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen. 
 
Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd.