Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
H van Druten-Bouw in
Delft
[Terug naar plaats Delft]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

H van Druten-Bouw
Paardenmarkt 3
2611PA Delft

tel: 015-2134521

Extra informatie

Kwaliteit staat voorop bij H. van Druten Bouw.   
De persoonlijke aandacht voor elke klant en de betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. 
 
Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van woningen, bedrijfspanden en scholen. 
 
Een verbouwing is vaak een ingrijpend karwei. Wij willen dat graag uit handen nemen voor u. Wij zijn twee bedrijven met 1 uiterlijk, met totaal 60 jaar ervaring en een hoge kwaliteitsnorm. Wij voeren voor u persoonlijk de offerte, coördinatie, de werkzaamheden en eindcontrole uit, zodat u altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. 
 
U heeft plannen, maar weet nog niet precies hoe dit allemaal vorm gegeven moet worden in uw bestaande situatie? Geen probleem, wij inventariseren uw verbouwings- of bouwwensen en vertalen dit naar een maatgericht advies met bijpassende offerte. 
 
Heeft u plannen? Neem gerust contact op voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte. 
 
Hierbij willen wij ons bedrijf graag aan u voorstellen. 
 
Na jarenlang voor een gerenommeerd aannemersbedrijf te hebben gewerkt, hebben H. van Druten Bouw en Fer-Bouw in 2007 de stap gemaakt om ieder ons eigen aannemersbedrijf te starten. 
 
In de loop van de jaren hebben wij met succes een brede klantenkring opgebouwd waaronder particulieren, bedrijven, overheids- en gemeentelijke instellingen. 
 
Dit succes hebben we te danken aan onze tientallen jaren ervaring, hoge kwaliteitsnorm en uitstekende service. 
 
Wij zijn een bedrijf wat samenwerkt met vaste onderaannemers zoals een machinale houtbewerkingsbedrijf, loodgieters, elektriciens en stukadoors die net als ons kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij coördineren hun werkzaamheden en wij blijven altijd uw vaste aanspreekpunt.