Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
MWindows in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

MWindows
Heeswijkplein 142
2531HJ Den Haag

tel: 070 7854518

Extra informatie

MWindows is een zeer ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC, aluminium, houten ramen en deuren.   
Onze producten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Duitse MWindows Modern profiel of MWindows Klassiek profiel. De producten worden gemaakt door de grootste fabriek in Polen, die sinds 1998 een specialist is in het produceren van ramen en deuren. 
 
Veiligheid en zekerheid vinden wij zeer belangrijk, daarom zijn al onze ramen uitgerust met minste een anti-inbraak systeem. 
 
Indien gewenst kunnen wij uw ramen voorzien van meerdere anti-inbraak elementen. Tegenwoordig hoeft de gebruiker geen zorgen te maken dat bij het verlaten van hun huis, enkele ongewenste mensen zouden kunnen inbreken en stelen hun bezittingen. 
 
Waarom voor ons kiezen 
 
MWindows is een zeer ervaren bedrijf dat is gespecialiseerd in PVC, aluminium, houten ramen en deuren. Wij garanderen u de beste prijs / kwaliteit verhouding in vergelijking tot andere leveranciers. 
 
Onze merken 
 
MWindows en deuren maakt deel uit van de grootste fabriek in Polen, een familie van ramen en deuren die merken aanbieden van best-in-class oplossingen. Om de behoeften van de woon-, vervangings-en commerciële markten te voldoen. 
 
Onze toewijding aan het milieu vormen de manier waarop we het ontwerp van onze producten en onze bedrijfsvestigingen. Zie hoe wij focussen op duurzaamheid van elke beslissing die we maken als een bedrijf, de manier waarop we ramen en deuren produceren.

Services 

Professionele klantenservice: 
MWindows Company heeft ruime ervaring en ons doel is om 100% tevredenheid van klanten, daarom staan wij altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. 
Snel antwoord op offerte aanvraag: 
Alle vragen op offertes worden beantwoord binnen 48 uur en er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van een offerte. 
Professionele montage bedrijf: 
Op uw verzoek bieden wij een ervaren en professionele montage team. 
Van het meten tot vervanging van hun werk omvat; 
 
  • Transport 
  • Demontage van oude ramen 
  • Montage van nieuwe ramen 
  • Het afwerken 
  • De verwijdering van oude ramen / deuren 
  • Levering en Garantie: 
  • MWindows garandeert dat u van uw nieuwe ramen / deuren kunt genieten binnen 3-4 weken na het moment dat u uw bestelling plaatst. 
  • Wij bieden op al onze producten 5 jaar garantie en montage 2 jaar garantie.