Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Gebr Van Dorland BV Bouwbedrijf in
Dodewaard
[Terug naar plaats Dodewaard]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Gebr Van Dorland BV Bouwbedrijf
Houtmanskampweg 7
6669MZ Dodewaard

tel: 0488-411814

Extra informatie

Gebr Van Dorland BV Bouwbedrijf - Uw betrouwbare partner in de bouw!   
Gebr Van Dorland BV Bouwbedrijf is op het industrieterrein van Dodewaard gevestigd. In het pand bevindt zich achter de kantoren een timmerwerkplaats met diverse houtbewerkingsmachines. Al het mogelijke houtwerk wordt hier op professionele wijze gemaakt, waaronder kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen, trappen, luiken enz. We bouwen bedrijfspanden en woningen maar zijn ook actief in de scheepsbetimmering, in onderhoud en in renovatiewerk. 
 
Woningen bouwen wij op traditionele wijze of volgens de Livingstone bouwmethode. Ons bedrijf is lid van Bouwend Nederland en we bouwen onder Woningborg garantie. Wij werken in ons bedrijf met vakbekwame en VCA-gecertificeerde medewerkers en ook met leerlingen die wij in samenwerking met de vakschool zelf in de praktijk opleiden. We zijn een erkend leerbedrijf. Ervaring en nieuwe vakkennis worden zo op een unieke manier optimaal samengevoegd.