Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Profel Nederland BV in
Eersel
[Terug naar plaats Eersel]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Profel Nederland BV
Kerver 2
5521DB Eersel

tel: 0497-531033

Extra informatie

Een bedrijf maar veel dimensies  Profel Nederland BV is een onderdeel van een Belgisch familiebedrijf en van de firma FAL, dat is opgericht in 1948. Tegenwoordig stellen wij meer dan 1200 gemotiveerde mensen te werk, die stuk voor stuk tot de besten in hun vakgebied behoren. Dat is ook nodig vermits wij onze ramen, deuren en bijbehorende designproducten volledig zelf maken. Wat vandaag als ruwe grondstof binnenkomt, gaat later als kant-en-klaar kwaliteitsproduct richting dealer. Als geen ander slaagt Profel Nederland BV erin maatproducten van uitzonderlijke kwaliteit aan te bieden. Dat is niet zomaar een belofte maar een vaststaand gegeven en een direct gevolg van onze voortdurende kwaliteitscontroles en investeringen in research en development. Wie voor Profel Nederland BV kiest, hoeft zich over de kwaliteit alvast geen zorgen te maken. Want met elk materiaal fabriceren wij tot in de puntjes verzorgde en afgewerkte producten. 
Het Profel-team 
 
Innovatie en kwaliteit ... gegarandeerd 
Profel zoekt steeds naar vernieuwingen en juiste oplossingen wanneer we kunnen verbeteren.Van grondstof naar kant-en-klaar afgewerkt product, bij Profel gebeurt alles onder één dak. Zo hebben wij ook een eigen ontwerp- en onderzoeksafdeling. Daar worden op elk moment nieuwe producten ontwikkeld, aangepast aan de vraag van de markt. Meer zelfs, Profel volgt niet alleen de nieuwste tendenzen op de voet, maar zet ook zelf de lijnen uit. 
 
Kunstof, aluminium, hout ... met elk materiaal zijn wij in ons element! 
ga ik voor kunstof? verkies ik aluminium? Of toch maar hout? 
Elk materiaal heeft zijn eigenschappen, elk materiaal heeft zijn voordelen. de prijs is een argument, de kwaliteit nog meer. Ramen en deuren moeten de tand des tijds moeiteloos kunnen doorstaan in weer en in wind. Profel Nederland BV produceert ramen en deuren in pvc, aluminium en hout. daarnaast gebeurt ook de fabricage van panelen, dubbele beglazing, garagepoorten, verluchtingen, grepen, beslag en sierluiken in eigen huis. 
 
Profel-ramen en deuren in kunstof zijn het resultaat van de allernieuwste technologische inzichten en ontwikkelingen. Zo zijn onze kunstofprofielen altijd met staal versterkt, uitgerust met 4 kamers en 3 dichtingen en zijn ze voorzien van structuurfolie aan binnenen buitenzijde. Dat resulteert in een ongeëvenaard comfort, een gemakkelijk onderhoud en een optimale veiligheid. Onze profielen zijn leverbaar in elk gewenst decor met mogelijkheid voor een combinatie van 2 kleuren (bicolor).

Specialiteit
  • Standaardraamreeksen 
  • Triplebeglazing 
  • Ventilatieroosters 
  • Aluminiumschuifdeuren 
  • KunststoframenIsoPakket 
  • Deuren