Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Horsten Kozijnen BV in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Horsten Kozijnen BV
Kronehoefstraat 30/H
5622AC Eindhoven

tel: 013-5213030

Extra informatie

Waarom u kiest voor Horsten Kozijnen   
Het beste persoonlijk advies 
Horsten Kozijnen zorgt al jarenlang voor extra leefgemak. 
Wij hebben de juiste knowhow in huis voor nieuwbouw en renovatie van kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien, serres, rolluiken 
en zonwering, deuren specialist eindhoven, aanbouw dakkapel eindhoven en tuindeuren eindhoven 
 
Wij behandelen onze klanten zoals we zelf willen worden behandeld: via een persoonlijke benadering. Dat betekent direct contact, snelle service met advies op maat. 
 
Wat kunnen wij voor u betekenen? Hoe beter de kwaliteit, des te groter uw wooncomfort. Wij werken met duurzame materialen die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Bovendien kunt u rekenen op advies en bemiddeling tijdens het gehele bouwproces. 
 
Onze werkwijze 
Het begon allemaal ruim dertig jaar geleden toen Cas Horsten als tiener al wist dat de bouwwereld 'zijn' wereld was. Hij kreeg in het Moergestelse bouwbedrijf van zijn vader de liefde voor de bouw met de paplepel ingegoten. 
 
Horsten Kozijnen zorgt al jarenlang voor extra leefgemak via nieuwbouw en renovatie van kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien, serres, rolluiken en zonwering. 
 
Wij houden van een persoonlijke benadering: direct contact, snelle service en advies op maat. 
 
Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen, voor optimaal wooncomfort. Horsten Kozijnen biedt duurzame materialen die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. 
 
Geen klus start voordat uw wensen volledig in kaart zijn gebracht. Elk bouwproject zien wij als een ideale samensmelting van uw woonideeën en ons ervaren vakmanschap. Voor een vrijblijvend advies over uw specifieke leefsituatie komen wij graag naar u toe. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showrooms. 
 
Montage 
 
Horsten Kozijnen werkt alleen met vakkundige monteurs. Hun technisch inzicht en precisie zorgen ervoor dat onze kwaliteitsproducten nauwkeurig in of aan uw woning worden gemonteerd. Bent u niet honderd procent tevreden? In goed overleg met u komt de monteur altijd tot de gewenste oplossing. 
 
Service 
 
Loopt u bij de montage tegen onvoorziene problemen aan of bent u na de montage niet honderd procent tevreden over het resultaat? In goed overleg met u komen we snel tot de gewenste oplossing. Heeft u voor aan- of verbouw van uw woning iets anders in gedachten dan de producten, vernoemd op deze site? Wij helpen u graag vooruit met uw bouwplannen.