Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Aannemer JdL Service & Onderhoud Bouwbedrijf in
Elshout
[Terug naar plaats Elshout]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemer JdL Service & Onderhoud Bouwbedrijf
Kerkstraat 65
5154AN Elshout

tel: 0416-382421

Extra informatie

In deze tijd kiezen onze potentiële opdrachtgevers eerder voor een verbouwing van hun woonhuis dan voor een verhuizing naar een andere (vaak duurdere) woning. Men hecht aan het huis en de sociale omgeving (scholen, winkels, sporten) en soms is verhuizen geen optie. Een afweging maken en hierbij overdrachtsbelasting en notaris- en verhuiskosten mee laten wegen, levert al een aardige keuken en badkamer in het eigen vertrouwde huis op. Verbouwen en renoveren op kleine schaal, de verbouwing van een woonhuis, de renovatie van een keuken of badkamer, het aanbouwen van een bijkeuken, garage of carport, het grijpt altijd in in het levenspatroon van de mensen die tijdens de verbouwing graag willen blijven wonen. Ook bij schade, denk hierbij aan inbraak-, water-, aanrij- en brandschade kunt u een beroep op ons doen. Wij kunnen een noodvoorziening aanbrengen en een tijdelijke acceptabele oplossing creëren. Dit -indien gewenst- binnen een zeer korte termijn waarbij alle administratieve handelingen door ons bedrijf worden geregeld. (Coördinatie met uw eigen assuradeur). De kennis en het vakmanschap van onze medewerkers en gespecialiseerde onderaannemers garanderen een optimaal resultaat met aandacht voor details. Waar de medewerkers van JdL Bouwbedrijf, Service & Onderhoud vertrekken, blijft kwaliteit achter. Dat uit zich niet alleen in de vakkundige afwerking, maar ook in de werkwijze. Al tijdens het ontwerp wordt meegedacht. Alle aspecten passeren de revue. Er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Daarbij wordt gezocht naar een werkwijze waarmee de overlast voor de leef- of werkomgeving wordt beperkt. De gezins- of bedrijfsactiviteiten moeten doorgang kunnen vinden. Elke dag wordt de werkplek keurig netjes achtergelaten. Onze medewerkers hebben de beschikking over een Opel Vivaro. Deze moderne bedrijfsauto heeft een lage instap, is voorzien van alle benodigde gereedschappen en materialen en daardoor een prima werkplaats om onze klanten op locatie van dienst te zijn. JdL Bouwbedrijf, Service & Onderhoud is lid van Bouwend Nederland en draagt het Bouwgarant -kwaliteitslabel ( voorheen NVOB ). Ook zijn wij aangesloten bij Aboma/Keboma materiaalkeuringen en certificeringen, bij Arbo Dienstverlening en Fundeon ( voorheen Bouwradius en SBW ). Onze medewerkers en onderaannemers zijn specialisten binnen hun vakgebied en houden hun kennis op peil door het volgen van opfriscursussen.