Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Homan BV Timmerfabriek Enter in
Enter
[Terug naar plaats Enter]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Homan BV Timmerfabriek Enter
Mettenkampsweg 6/A
7468AH Enter

tel: 0547-381893

Extra informatie

Door heldere en duidelijke informatie te geven,hopen wij onze bestaande en toekomstige klanten hiermee beter van dienst te kunnen zijn.   
Homan BV Timmerfabriek Enter is een timmerfabriek met een breed assortiment aan mogelijkheden, die gespecialiseerd is in het maken van kozijnen, ramen en deuren voor nieuwbouw en renovatie werk, ook uitvoerbaar in onze eigen klassieke lijn met o.a. kraal profiel, duivenjager en weldorpel. Alles onder KOMO garantie en met Politie Keurmerk. 
 
Bedrijfsprofiel 
 
Homan BV Timmerfabriek Enter is een timmerfabriek met een breed assortiment, die gespecialiseerd is in het maken van kozijnen, ramen, deuren en trappen voor nieuwbouw en renovatie werk, ook uitvoerbaar in onze eigen klassieke lijn met o.a. kraal profiel, duivenjager en weldorpel. 
 
Wij leveren zowel middelgrote series als kleine aantallen, alles onder KOMO garantie en met Politie Keurmerk. 
 
Onze klantenkring bestaat uit aannemingsbedrijven van klein tot groot en de particuliere markt. Sinds de oprichting in 1982 heeft Timmerfabriek Homan een constante groei doorgemaakt. De groei is mede te danken aan het investeren in steeds nieuwere machines en het toepassen van verbeterde technieken om flexibeler, nauwkeuriger en sneller te produceren. Hierdoor kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn en inspelen op hun wensen. 
 
Werkwijze Homan BV Timmerfabriek Enter 
 
Na uw aanvraag te hebben ontvangen en besproken worden alle door u aangeleverde gegevens betreffende kozijnen, ramen en deuren in ons computersysteem verwerkt waarna de calculatie - offerte - kozijntekening en werkvoorbereiding gemaakt worden. Binnen enkele dagen kunnen wij u de offerte doen toekomen. Na uw goedkeuring kan de productie worden opgestart. 
 
Fabricage Proces 
 
Zorgvuldig geselecteerde houtsoorten worden, in een samenspel van werkvoorbereidinglijsten , C.N.C. gestuurde machines en vakbekwame mensen tot perfecte kozijnonderdelen gefabriceerd, die na een tweede controle samengevoegd worden tot hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren. Vervolgens worden deze elementen voorzien van twee gespoten verflagen met een totale dikte van ca. 110 mu. Tussen de spuitlagen worden de kozijnen via onze flash-off zone gedroogd in de geconditioneerde droogruimte. Een 3 laklaag behoort tot onze mogelijkheden. 
 
Afmontage en eindcontrole 
 
Na het verduurzamingproces volgt de afmontage van kozijnen, ramen en deuren in onze afmontage-afdeling waar uitsluitend met hoogwaardig kwalitatief hang- en sluitwerk wordt gewerkt. Als laatste handeling op het produkt volgt de eindcontrole, voor wat betreft de afwerking en het goed functioneren van alle samengevoegde onderdelen.

Specialiteit
  • Kozijnen,ramen 
  • Deurenentrappen 
  • Nieuwbouwenrenovatiewerk 
  • Onderhoud