Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Zetstra Bouwbedrijf in
Enumatil
[Terug naar plaats Enumatil]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Zetstra Bouwbedrijf
Westerdijk 15/1
9811TB Enumatil

tel: 0594-503590

Extra informatie

Zetstra Bouwbedrijf is een familiebedrijf dat al ruim honderd jaar bestaat. Al die jaren is het bedrijf gevestigd geweest in Enumatil, een dorp 12 km ten westen van de stad Groningen.
Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven en instellingen, zoals gemeenten en scholen.
Wij hebben een ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Daarnaast leveren wij alle soorten bouwmaterialen. Door deze jarenlange ervaring en ons vakbekwame personeel zijn we in staat de meest uiteenlopende werkzaamheden tot uw tevredenheid uit te voeren.

Bouwen, verbouwen, restaureren is vaak een kostbare zaak. Graag zoeken wij met en voor u naar een passende oplossing voor uw wensen. Een oplossing die past binnen uw budget, maar die tegelijk ook aan uw wensen voldoet. Een oplossing die niet alleen mooi, maar ook duurzaam is.
Wensen, budget en kwaliteit staan vaak op gespannen voet met elkaar. Binnen dit spanningsveld denken wij graag met u mee en adviseren wij u graag.