Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
W Kosters kozijnen in
Ermelo
[Terug naar plaats Ermelo]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

W Kosters kozijnen
Zeeweg 91
3853LK Ermelo

tel: 0341-552586

Extra informatie

Wij zijn er trots op u te kunnen meedelen dat ons bedrijf, dat al ruim 100 jaar actief is in de bouw, met vertrouwen in de toekomst kan kijken. Afgelopen maanden heeft in het teken gestaan van een ingrijpende reorganisatie met als resultaat een vernieuwde directie onder de bezielende leiding van de heer Wim Prins (tevens directeur van Prins Bouw bv).   
W Kosters kozijnen is een algemeen bouwbedrijf, dat actief is in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door de platte organisatiestructuur met een flexibele inzet van gekwalificeerde vakmensen. Mede door deze factoren is het mogelijk om tegen een aantrekkelijke prijs een goede kwaliteit te garanderen van geleverde diensten en producten Het uiteindelijke doel is dat de spil in het bouwproces, de opdrachtgever, te allen tijde een tevreden gevoel overhoudt na realisering van zijn of haar bouwwensen. 
 
Iedereen welkom bij W Kosters kozijnen! Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als woningcorporaties, verzorgende instellingen, industrie, middenstand, gemeentelijke instellingen, defensie, scholen en verzekeringsmaatschappijen. 
 
Heeft u (ver)bouwplannen, neem vrijblijvend contact met ons op. 
 
Wij voorzien u graag van advies en een passende offerte. 
 
Wij produceren in onze werkplaats onder andere houten kozijnen, ramen en trappen voor eigen projecten maar ook voor particulieren en derden. De kozijnen kunnen desgewenst door ons bij u worden ingemeten, geplaatst en worden voorzien van isolatieglas. 
 
Wij beschikken over een modern uitgeruste machinale werkplaats, waar wij standaard producten maken, maar ook kozijnen en ramen die aan de karakteristieke stijl van uw huis moeten voldoen. 
 
Het is dus bijna altijd mogelijk om een kozijn te maken geheel naar uw persoonlijke situatie of wensen. 
 
Heeft u interesse in onze kozijnen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte, welke u binnen enkele werkdagen tegemoet kunt zien.