Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
GOES Venestra kozijnen B.V. in
Goes
[Terug naar plaats Goes]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

GOES Venestra kozijnen B.V.
Scottweg 1.08
4462 GS Goes

tel: 0113 227766

Extra informatie

Uit eigen fabriek   
 
GOES Venestra kozijnen B.V. is onderdeel van Goemaat BV uit Goedereede. De producten die we verkopen produceren we in eigen fabriek. In onze fabriek SKM in Roosendaal maken we onze aluminium producten zoals serres, veranda’s, ramen, schuifdeuren en vouwwanden. In Goedereede maken we onze kunstof kozijnen en glasproducten in de breedste zin van het woord. Uiteraard verzorgen wij ook de montage van door ons geleverde producten. Onze gerenommeerde monteurs beschikken over jarenlange ervaring. Kortom: Alle onderdelen van het proces – van meten en fabricage tot montage – houden wij compleet in eigen hand. Zodat u nergens omkijken naar heeft.  
 
 
Totaaloplossing 
 
 
GOES Venestra kozijnen B.V. is gespecialiseerd in het leveren en monteren van aluminium serres en terrasoverkappingen. Daarnaast bieden wij ook alle soorten hoogwaardige aluminium en kunstof: kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, alle glassoorten, hardglas en hardglazen puien. Ook verzorgen wij alles op het gebied van panelen, roosters, zonwering en horren. Voor de overkappingen kunnen we tevens schuif- en vouwwanden als windscherm leveren en daarnaast ook terrasverwarming, verlichting en onderhoudsvrije terrasvlonders.