Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Hermsen Bouw en Timmerwerken BV in
Groesbeek
[Terug naar plaats Groesbeek]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hermsen Bouw en Timmerwerken BV
Hobbemaweg 95
6562CR Groesbeek

tel: 024 - 3243088

Extra informatie

Hermsen Bouw en Timmerwerken BV is een bouwonderneming welke is voortgevloeid uit een vennootschap die werd opgericht in 1998.  Nadat Hermsen Bouw en Timmerwerken BV in juli 2001 zelfstandig verder ging is Hermsen Bouw & Timmerwerken uitgegroeid tot een jong en dynamische onderneming met veel vakmanschap en kennis. 
 
Wij zijn werkzaam in de woning- en utiliteitsbouw, renovatie, nieuwbouw en verbouw. 
 
Op bouwgebied kunnen wij u veel bieden. Van verbouwingen in of aan uw woning of bedrijfsgebouw tot nieuwbouw. In goed en veelvuldig overleg met onze opdrachtgevers zijn wij in staat uw ideeën en plannen werkelijkheid te maken. 
 
Ons motto luidt dan ook: kwaliteit in maatwerk en projecten! 
 
WERKZAAMHEDEN 
 
Wilt u uw woning of bedrijfsgebouw (ver)bouwen? Wij kunnen samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. 
Daarbij wordt rekening gehouden met de staat van uw woning of bedrijf, de stijl van uw woning/bedrijf, wat de mogelijkheden zijn, maar bovenal wordt rekening gehouden met uw wensen. 
 
Indien u wenst kunnen wij aan de hand van reeds bestaande bouwtekeningen gaan werken. Natuurlijk kunnen wij in samenwerking met u en onze architect, een bouwtekening laten opstellen en indien gewenst de (eventuele) bouwvergunningaanvraag bij de gemeente regelen. 
 
U kunt vervolgens met een goed team van een bouwkundige, eventueel een installateur e.d. de bouwplannen realiseren. 
Uiteraard kunnen ook wij dit team voor u bijeenbrengen zodat u alleen Hermsen Bouw & Timmerwerken als aanspreekpunt heeft. Wij zorgen dan voor een gedegen planning en goed overleg zodat het bouwproces vlot en vakkundig zal verlopen binnen het met u afgesproken budget. Efficiëntie en klantgericht werken staan bij Hermsen Bouw & Timmerwerken hoog in het vaandel.

Specialiteit
  • Woning-enutiliteitsbouw 
  • Projectbouw 
  • Nieuwbouw 
  • Verbouw,Renovatie 
  • Uitbouw,Dakkapel,Erker 
  • Kozijnen 
  • Machinalewerkplaats