Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Van der Linden Kozijnen in
Haelen
[Terug naar plaats Haelen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van der Linden Kozijnen
De Giesel 19
6081PG Haelen

tel: 0475-597037

Extra informatie

Van der Linden kozijnen biedt consumenten en bedrijven een uniek concept. Nieuwe kunstof kozijnen, ramen of deuren op maat gemaakt en zonder aanbetaling.   
Van der Linden Kozijnen staat voor; fabricage, montage en service onder één dak. En dat levert u als klant natuurlijk een geweldig prijsvoordeel op. Wanneer het gaat om prijs/kwaliteitverhouding dan scoort van der Linden zeer hoog in de snel groeiende nieuwbouw- en renovatiebranche. 
 
Wij leveren deuren met een mooie uitstraling maar ook geïsoleerd en beschermt tegen weersinvloeden. Onze kunstof ramen kunnen geleverd worden als draai-/kiepramen, stolpramen, valramen, rond, getoogd of schuin en met inbraakwerend veiligheidsbeslag en SKG-certificaat. 
 
 
Van der Linden Kozijnen biedt u schuifsystemen die precies naar uw individuele wens worden gemaakt en geleverd. Het bedieningsgemak van onze schuifpuien is perfect; de pui tilt zich bij het bedienen van de robuuste greep uit zijn sluiting en kan eenvoudig worden geopend. In gesloten toestand biedt de schuifpui effectief weerstand tegen wind, water en inbraak.