Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
De Klussenier Bas Kraaijema in
Harlingen
[Terug naar plaats Harlingen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Klussenier Bas Kraaijema
A.S. Talmastraat 35
8862 WT Harlingen

tel: 0517 433331

Extra informatie

De slogan ‘Vertrouwd Verbouwen’ geeft aan dat De Klussenier een veelzijdige vakman is die u uw opdracht voor verbouw, renovatie, onderhoud en allerlei soorten bouwwerkzaamheden met een gerust hart kunt toevertrouwen.   
Het onderscheid met traditionele klusbedrijven is dat hij door als Klussenier zijn diensten aan te bieden, een duidelijke keuze heeft gemaakt voor gegarandeerde kwaliteit. Hij durft het aan dat u zijn werk langs de meetlat legt want een Klussenier tekent ervoor dat hij de afgesproken kwaliteit levert. En ‘afspraak=afspraak’. 
 
Onder de naam van de kwaliteitsformule De Klussenier exploiteert hij zijn eigen bedrijf. Iedere Klussenier onderschrijft de formulespelregels die voor u als opdrachtgever een garantie inhouden. 
 
Elke kandidaat-Klussenier wordt in eerste instantie intensief op zijn veelzijdige vakmanschap getest. Zo loopt hij stage bij ervaren Klusseniers. Slechts 5% van alle kandidaten komt uiteindelijk aan de eindstreep. Voordat hij zich überhaupt Klussenier mag noemen, volgt hij een zesdaagse starttraining waarbij hij vertrouwd wordt gemaakt met ondernemersvaardigheden. 
 
Meer dan 200 Klusseniers in Nederland beseffen dat zij het visitekaartje zijn van een unieke serviceformule. Maar ook van hun eigen bedrijf. Die combinatie maakt dat u uw opdracht met een gerust hart aan De Klussenier bij u in de buurt kunt toevertrouwen. 
 
Ik ben Bas Kraaijema geboren en getogen in Leek. Samen met mijn gezinnetje woon ik al jaren in Harlingen. Ik ben beschikbaar voor al uw klussen en verbouwingen in Harlingen en wijde omgeving. 
 
Na de LTS ben ik 10 jaar werkzaam geweest als timmerman en door het uitvoeren van verschillende werkzaamheden heb me op kunnen werken tot een echte allrounder. Vervolgens ben ik bij een badkamerspecialist terecht gekomen waar ik na 5 jaar besloot dat het tijd was voor iets nieuws. Ik besloot mijn eigen klusbedrijf te starten door aan de slag te gaan als Klussenier. 
 
Met in totaal 15 jaar aan werkervaring als allround timmerman en installatiemonteur zijn mijn specialisaties erg breed. U kunt bijvoorbeeld bij mij terecht voor het plaatsen van dakkapellen, het maken en plaatsen van kozijnen, glas zetten, afhangen van ramen en deuren en natuurlijk voor alles op het gebied van badkamers en installatiewerkzaamheden. Maar ook voor onder andere: tegelwerk, het installeren van complete keukens, metselwerkzaamheden en dakbewerking. 
 
Ik werk graag precies en netjes. Goed contact met de klant is voor mij belangrijk, ik overleg graag met de klant zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen. Mede door mijn vakmanschap en professionele instelling kan ik een verbouwing van aanvraag tot oplevering realiseren, zo heeft u één aanspreekpunt. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden en daarbij ben ik aangesloten bij de branchevereniging VLOK, welke beschikt over een onafhankelijke Geschillencommissie.