Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Aannemersbedrijf den Hertog in
Hazerswoude dorp
[Terug naar plaats Hazerswoude dorp]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemersbedrijf den Hertog
Duitslandlaan 27
2391 PC Hazerswoude dorp

tel: 0172-462629

Extra informatie

Aannemersbedrijf den Hertog is de vakman op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud & renovatie. Onze werknemers zijn allen in het bezit van de nodige diploma's.   
Ook voor nieuwbouw (of aanbouw) bent u bij Aannemersbedrijf Den Hertog aan het juiste adres. Na een vrijblijvend gesprek inventariseren wij uw wensen en geven u, voor zover mogelijk, direct al adviezen omtrent de aanpak. Indien gewenst wordt er door ons een voorstel uitgewerkt over de aanpak en de kosten. 
 
Verbouwingen 
 
Ook voor al uw verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Ook voor al uw verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres. Van zolderverbouwingen tot complete herinrichting, het wordt door ons gerealiseerd. Het uitvoeren van uw idee, dat is ons werk!  
 
We adviseren u van idee tot realisatie en ook nazorg staat bij ons hoog in het vaandel. 
 
  • Hier is een verbouwing samen met een aanbouw gecombineerd. 
  • Alles in de stijl van het huis met mooie details. 
 
Onderhoud 
 
Bij Aannemersbedrijf Den Hertog werken vakmensen die uw onderhoud uit handen nemen. 
 
 
Onderhoud van uw onroerend goed is in vele opzichten belangrijk: het voorkomt problemen (bijv. lekkages of erger; gedeeltelijk onbruikbaar raken van delen van uw pand), het vermeerderd de waarde van uw onroerend goed en het biedt veiligheid van het object. 
 
Renovatie 
 
Bij Aannemersbedrijf Den Hertog werken vakmensen die uw onderhoud uit handen nemen. 
 
De renovatie van uw pand gaat verder dan het plegen van onderhoud. Renovatie betekent; het als nieuw maken van (een onderdeel van) uw onroerend goed. Geen enkel probleem voor Aannemersbedrijf Den Hertog. Wij zorgen ervoor dat de renovatie uitgevoerd wordt in de karakteristieke stijl waarin uw pand zich bevindt. 
 
Neemt u gerust eens contact met ons op om uw wensen te bespreken. We zijn graag bereid om te komen kijken en u te adviseren. Daarna kunnen we een voorstel doen. Vanzelfsprekend is dit kosteloos en vrijblijvend.

Specialiteit
  • Keuken  
  • Kantoor  
  • Maatwerk