Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Peters Constructiebedrijf Heijen BV in
Heijen
[Terug naar plaats Heijen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Peters Constructiebedrijf Heijen BV
Hoogveld 7
6598BL Heijen

tel: 0485-516161

Extra informatie

Peters Constructiebedrijf Heijen BV is een veelzijdige onderneming, welke zijn strepen de afgelopen 20 jaar duidelijk heeft verdiend op het gebied van aluminium en stalen producten. Het bedrijf beschikt over ± 25 medewerkers en produceert alle producten in eigen huis.  Peters is actief op zowel de zakelijke als wel de particuliere markt en heeft ook met de productie van aluminium stuurhuizen in de scheepvaart zijn vertakkingen. 
Door de veelzijdigheid van het bedrijf is het in de markt van aluminium kozijnen een veel gevraagde partner. Zo is het voor de aannemerij zeer aantrekkelijk dat men voor aluminium kozijnen, stalen kozijnen maar ook voor het bijbehorende plaatwerk bij hetzelfde bedrijf terecht kan. 
Ook de expertise op particulier gebied zorgt er voor dat Peters regionaal een veel gevraagde partner is in de nieuwbouw maar zeker ook als het om renovatie gaat op 
het gebied van aluminium kozijnen. 
Doordat er ook sprake is van kennis op het gebied van staal, behoort ook het vervaardigen van staalconstructies tot de mogelijkheden. 
Tot slot wordt de montage ook door ons zelf verzorgt en beschikken wij over vakkundige monteurs, welke het vak in eigen huis hebben geleerd. 
Omdat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan hebben alle medewerkers van Peters een VCA cursus gevolgd en zijn alle buitendienstmedewerkers in het bezit van een geldig BHV-diploma.

Specialiteit
  • ramenendeuren 
  • aluminiumvervaardiging 
  • plaatbewerking 
  • staalconstructies 
  • stuurhuizen 
  • roefdeuren