Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Norwin Gevelelementen BV in
Heiloo
[Terug naar plaats Heiloo]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Norwin Gevelelementen BV
De Hoefsmid 15
1851 PZ Heiloo

tel: 072-5338349

Extra informatie

Norwin Gevelelementen BV   
Norwin Gevelelementen BV is een bedrijf dat zich richt in het projectmatig vinden van technische oplossingen voor gevels van alle soorten van gebouwen. 
 
Als basis zijn er de gevelvullende HSB-elementen met of zonder onze unieke aluminium/houten kozijnen ingebouwd. 
 
De kozijnen 
 
De kozijnen onderscheiden zich door de samenstelling. 
 
Aan de buitenzijde een aluminiumframe en binnen een grenen houten frame die elkaar met een speciaal ontwikkelde band verbindt. De kozijnen kunnen ook uitgevoerd worden met een naar buitendraaiend raam dat door zijn speciale draaisysteem van binnenuit te reinigen is. 
 
De HSB-elementen 
 
Deze elementen kunnen worden uitgevoerd in 2 typen. 
 
Traditioneel samengestelde elementen die bestaan uit een vuren regelwerk met binnen- en buitenzijde plaatmateriaal met daartussen 
de isolatie. 
 
De SIPS elementen die bestaan uit een EPS kern met aan de binnen- en buitenzijde plaatmateriaal (watervaste kwaliteit). Deze elementen onderscheiden zich door een hoge isolatiewaarde en hebben door de sandwichconstructie een zeer hoge sterkte bij een geringe dikte. 
 
Aluminium houten kozijnen 
 
Onze onderhoudsarme aluminium houten kozijnen bestaan uit een aluminium buitenframe en een houten binnenframe welke aan elkaar zijn bevestigd met een dubbelzijdige klevende isolator en roestvast stalen nagels of schroeven. Het aluminium frame heeft een legering SS4104 en is aan de buitenzijde geëloxeerd en voorzien van een poedercoating met een minimale droge laagdikte van 90mu, welke in vrijwel iedere gewenste RAL Kleur leverbaar is. Er kan ook gekozen worden om het aluminium te anodiseren. 
 
Het houten binnenframe wordt gemaakt uit grenen hout dat “D.Y.P.”geïmpregneerd is. Als afwerking kan het houten frame gespoten en tevens in iedere gewenste RAL- kleur geleverd worden. Ook kan er voor gekozen worden om het hout blank gelakt af te laten werken. 
 
Onderscheidend in de markt is het top-turn kozijn wat door zijn unieke draai-systeem een naar buiten draaiend raam heeft wat van binnenuit bewasbaar is.