Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Heidebouw Hooghalen Aannemersbedrijf in
Hooghalen
[Terug naar plaats Hooghalen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Heidebouw Hooghalen Aannemersbedrijf
De Brootacker 1
9414BK Hooghalen

tel: 06 46408738

Extra informatie

Sinds 18 april 2005 staat voor u klaar: aannemersbedrijf HeideBouw Hooghalen.   Aannemersbedrijf HeideBouw is een eenmanszaak zonder personeel. Drijvende kracht achter het bedrijf is Fokko van der Heide. 
 
Waarom een aannemersbedrijf en geen klussenbedrijf?  
Het verschil tussen deze bedrijven is dat een aannemersbedrijf constructiewerk mag uitvoeren. 
 
Om het verschil duidelijk te maken geef ik twee voorbeelden. 
 
Stel u wilt een Velux dakraam in uw dak, om meer licht op zolder te krijgen. Maar er zit een gording (= dakbalk) in de weg, die moet worden doorgezaagd. Dan heeft u al met de constructie van uw huis te maken, wat door een klussenbedrijf niet mag worden gerealiseerd en door een aannemersbedrijf wel. 
 
U wilt een erker aan uw keuken. Nu is de erker al een constructie opzich, plus dat de doorbraak naar de keuken/erker bij komt. Ook hiervoor is een klussenbedrijf niet bevoegd om dat te realiseren en een aannemersbedrijf wel.