Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Snoeren Kozijnen Kaatsheuvel BV in
Kaatsheuvel
[Terug naar plaats Kaatsheuvel]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Snoeren Kozijnen Kaatsheuvel BV
Frankrijkstraat 10
5171PR Kaatsheuvel

tel: 0416 280310

Extra informatie

Bent u op zoek naar kozijnen, ramen, deuren, erkers, dakkapellen, serres, schuifpuien, garagedeuren, tuindeuren, luiken en goed hang- en sluitwerk? Bij Snoeren Kozijnen vindt u alles op dit gebied onder één dak.   
Alle producten van Snoeren Kozijnen worden in de eigen fabriek gemaakt. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de producten door onze eigen vakmensen op locatie te laten monteren.  
Snoeren Kozijnen levert aan kleine en grote aannemers, zzp-ers (zelfstandigen zonder personeel) èn particulieren. Voor grote aannemers en toeleveringsbedrijven in de bouw voert Snoeren machinale houtbewerkingen op maat uit. 
 
Veelzijdigheid is hèt sleutelwoord bij Frank Snoeren. In de eigen werkplaats wordt onder meer via computergestuurde processen elke klus tot in het kleinste detail uitgevoerd. Vakmanschap, meesterschap en jarenlange ervaring zorgen er voor dat alle producten op maat worden aangeleverd. Een overzicht van onze producten vindt u hier. 
 
Omdat Snoeren Kozijnen ISO en KOMO gecertificeerd is, weet elke klant dat het kwalitatieve niveau van het geleverde werk op een uiterst hoog niveau staat. 
Om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is, heeft Snoeren Kozijnen een showroom van 900 m2 ingericht. U vindt hier een goed overzicht van het assortiment. Onze adviseurs staan u graag te woord en voorzien u desgewenst van een gedegen advies. Natuurlijk zorgen wij voor een heerlijk kopje koffie tijdens uw bezoek. 
 
 
Werkplaats. 
 
Tegenover de showroom is onze fabriek gevestigd. Voor de vervaardiging van alle producten gebruiken we enkel de beste houtsoorten. Omdat de fabriek uiterst modern is, worden de bewerkingen met computergestuurde machines uitgevoerd. Ons deskundig personeel ziet toe op een vlekkeloze afwerking. Als het product is bewerkt en in de spuitafdeling is voorzien van een grond- of voorlak, kan het naar de klant getransporteerd worden voor montage. Onze monteurs kunnen deze montage voor u uitvoeren. De kwaliteit wordt gewaarborgd door het ISO en KOMO certificaat. Wij garanderen een perfect passend en afgewerkt product. Onze productenrange bestaat uit kozijnen, ramen, deuren, erkers, dakkapellen, serres, schuifpuien, garage- en tuindeuren, luiken en hang- en sluitwerk. 
 
Montage. 
 
Als de werkplaats klaar is, nemen onze monteurs u het werk uit handen. Nadat het oude kozijn deskundig is verwijderd, wordt het nieuwe geplaatst. Omdat we enkel kwaliteit leveren, is het hang- en sluitwerk uiteraard van hoge kwaliteit.

Specialiteit
  • Kozijnen 
  • Ramen 
  • Deuren 
  • Erkers 
  • Dakkapellen 
  • Serres 
  • Schuifpuien 
  • Garagedeuren 
  • Tuindeuren 
  • Luiken