Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
G van Werven BV Bouwbedrijf in
Kampen
[Terug naar plaats Kampen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

G van Werven BV Bouwbedrijf
Noordweg 160
8262BX Kampen

tel: 038-3313609

Extra informatie

Het leveren van goede kwaliteit tegen een goede prijs staan bij ons hoog in het vaandel. Ons werk is pas klaar als de klant tevreden is!   
 
We zijn gespecialiseerd in kleinere projecten: renovatie, onderhoud, nieuwbouw, verbouw. Projecten waar kwaliteit voor nodig is! Verder werken we met partners die gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied, onderaannemers met wie we al jaren een goede relatie onderhouden. 
 
 
Unieke projecten 
 
G van Werven BV Bouwbedrijf is geen seriebouwer. Dat wil zeggen, de projecten die we doen zijn uniek en zo behandelen wij ook onze klanten en opdrachtgevers. Een verbouwing van een boerderij, nieuwbouw, of een unieke dakrenovatie waarbij een pannendak uit de 14e eeuw opnieuw gemaakt werd. Onze 14 werknemers zijn stuk voor stuk vaklieden op hun gebied.