Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Van Rhijn Bouw BV in
Katwijk
[Terug naar plaats Katwijk]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Rhijn Bouw BV
Valkenburgseweg 62
2223KE Katwijk

tel: 071-4016041

Extra informatie

Van Rhijn Bouw BV - Succes door samenwerking.   
Bouwen is topsport. Bij de Van Rhijn Groep BV weten we dit maar al te goed. Daarom hebben samenwerking en inzet bij de Van Rhijn Groep BV altijd een cruciale rol gespeeld. Niet alleen een goede samenwerking tussen onze bedrijven in Katwijk en Nieuw-Vennep, maar ook een intensieve samenwerking met alle betrokken partijen in het projectontwikkel- en bouwtraject is van groot belang. Deze werkwijze heeft de Van Rhijn Groep BV gemaakt tot wat het nu is: een toonaangevend bedrijf met een uitstekende reputatie in bouwend Nederland.  
In 2012 bestaat Van Rhijn Bouw 40 jaar. In deze 40 jaar is het Katwijkse familiebedrijf uitgegroeid van een kleine aannemer tot een bouw- en ontwikkelingsmaatschappij van formaat. 40 jaar Van Rhijn Bouw: een mijlpaal die zeker niet ongemerkt voorbij mag gaan. 
In november 1972 startte Jan van Rhijn sr. met aannemersbedrijf te Katwijk. Het bedrijf was in die tijd vooral gespecialiseerd in kleinschalige bouw- en verbouwprojecten. Tot op de dag van vandaag is Van Rhijn Bouw nog een echt familiebedrijf met twee zoons van Van Rhijn sr. in de directie, welke bestaat uit Jan van Rhijn, Hans van Rhijn en Jan van Duijn. Onder de huidige directie is Van Rhijn Bouw uitgegroeid tot een toonaangevende bouw- en ontwikkelingsorganisatie in West-Nederland met een tweede vestiging in Nieuw-Vennep. De projecten variëren van vrijstaande villa’s tot grootschalige ontwikkeling en herstructurering van complete woonwijken. 
 
Samenwerking. 
 
40 jaar is een hele prestatie. “Maar, dat doe je niet alleen” benadrukt de directie. “Bij Van Rhijn Bouw hechten wij dan ook veel waarde aan samenwerkingen binnen projectontwikkel- en bouwtrajecten. Onze slogan is niet voor niets Succes door Samenwerking.” Een van die gewaardeerde relaties is wooncorporatie WoonOpMaat uit Heemskerk. Van 2011 tot 2015 werkt Van Rhijn Bouw samen met deze corporatie aan de grootschalige herstructurering van de wijk De Wijkerbaan te Beverwijk. “Ons grootste project ooit met ruim 300 appartementen, commerciële ruimten, een zorgcentrum en een parkeergarage.” 
 
Jubileumjaar. 
 
Van Rhijn Bouw voert in het jubileumjaar een speciaal jubileumlogo en organiseert verspreid over het jaar 2012 diverse activiteiten voor zowel medewerkers als relaties.