Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Driessen Bouwbedrijf BV in
Kessel
[Terug naar plaats Kessel]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Driessen Bouwbedrijf BV
Karreweg-Noord 22
5995ME Kessel

tel: 077-4621734

Extra informatie

Driessen Bouwbedrijf BV is een aannemingsbedrijf dat op alle fronten van de bouw actief is. Woningbouw, utiliteitsbouw, renovatiewerk, verbouwingen of een kleine reparatie, Driessen Bouwbedrijf pakt het aan.   
Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven en instellingen zoals gemeenten en scholen.  
 
Wij hebben een ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Door deze jarenlange ervaring en ons vakbekwame personeel zijn wij in staat de meest uiteenlopende werkzaamheden tot Uw tevredenheid uit te voeren of U nu een woning wilt laten bouwen of een slot wilt vervangen.  
 
Bouwen of verbouwen is een kwestie van samen overleggen en van samenwerking. Graag zoeken wij met en voor U naar een passende oplossing voor Uw wensen. Een oplossing die past binnen Uw budget, maar die tegelijk ook aan Uw wensen voldoet.