Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Jacobs Timmerfabriek BV in
Kruisland
[Terug naar plaats Kruisland]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Jacobs Timmerfabriek BV
Langeweg 6
4756AK Kruisland

tel: 0167-532418

Extra informatie

Jacobs Timmerfabriek BV is aangesloten bij het FSC® chain-of-custody groepscertificaat onder nummer SCS-COC-000652-OQ. Als u voor gecertificeerd hout kiest, steunt u goed beheerde bossen en verantwoorde productie.   
 
Jacobs Timmerfabriek BV is tevens aangesloten bij de NBvT (Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten). De NBvT levert een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van het bouwen in en met hout, onder meer door het stimuleren van innovaties, het meewerken aan regelgeving en het bevorderen van kwaliteit voor de leden van de NBvT. 
 
Hout: Een natuurlijk materiaal 
 
Hout als hoogwaardige grondstof 
 
Werken met hout heeft vele voordelen: hout is makkelijk te bewerken, waardoor wij in staat zijn een geheel eigen, slank vormgegeven, houtbouwkozijn te ontwikkelen. Onze producten zijn wat betreft detaillering en maatvoering de norm in de branche. Daarnaast heeft een houten kozijn gunstige isolerende en akoestische eigenschappen. En wat ook zeer belangrijk is: als verantwoord wordt omgesprongen met bossen is hout een onuitputtelijke grondstof. 
 
 
Hout: Een natuurlijk materiaal 
 
Flexibel met kleuren 
 
Voor onze producten gebruiken wij op kwaliteit en kleur geselecteerde Meranti en Sapeli Mahonie, omdat deze duurzame hardhoutsoorten met haar mooie structuur vooral bij transparante afwerking goed tot haar recht komen. En wanneer u na jaren toch een andere kleur wilt, die meer past bij uw interieur of de trend van de tijd, dan is dat zo gebeurd! 
 
 
Kozijn uitgevoerd in Sapeli Mahonie 
 
Duurzame laklagen 
 
Milieuvriendelijke acrylaten voor langdurige bescherming 
De laatste jaren is zeer veel vooruitgang geboekt op het gebied van (af)laktechnieken voor hout. Wij hebben gekozen voor de acrylaatverven van Sigma Coatings. Hierdoor kan het onderhoud aan kozijnen sterk worden beperkt. Daarnaast is de bewering dat houten kozijnen meer onderhoud vragen dan PVC of aluminium een achterhaald vooroordeel, omdat men steeds meer beseft dat compleet onderhoudsvrije materialen niet bestaan. 
 
Zes standaardkleuren 
 
Met behulp van het watergedragen acrylaat laksysteem worden op onze ramen, deuren en kozijnen standaard twee laklagen aangebracht, waarbij een duurzame laagdikte wordt bereikt van 100 micron. Standaard kunt U kiezen uit twee transparante kleuren uit de 'Sigma Rustikal WS kleurencollectie': Oregon Pine of Kersen (de houtkleur en houtstructuur blijven dan zichtbaar) en een viertal dekkende RAL-kleuren in 'Sigmalith WS Semigloss' kwaliteit: parelwit, dennengroen, blauwgrijs en purperrood. Maar natuurlijk kunnen wij uw kozijnen desgewenst in elke andere RAL-kleur behandelen. 
 
Kleuren combineren kan! 
 
U kunt ook kleurencombinaties maken, waarbij bijvoorbeeld het draaideel in het kozijn een andere kleur krijgt dan het kozijn. De keuze is aan u. Tevens kunt u bij ons ook lak in één of vijf liter verpakking bestellen om hiermee kleine oneffenheden te corrigeren. Met name moet hierbij gedacht worden aan het nalakken van glaslatten en spijkergaatjes na plaatsing van het glas. In samenwerking met Sigma Coatings hebben we een onderhoudsblad opgesteld. Mocht dit niet in uw bezit zijn, dan sturen wij het graag toe. 
 
 
Beglazing 
 
Glas in meerdere uitvoeringen 
 
Wij bieden de mogelijkheid om dubbele isolerende beglazing inclusief kit, beglazingsband en stelblokjes los met de kozijnen mee te leveren. Veelal betreft dit standaard blanke isolerende beglazing, maar ook hebt u de optie om figuurglas in isolerende uitvoering te bestellen voor bijvoorbeeld de kozijnen in de sanitaire ruimte. Naast standaard isolerende beglazing is op aanvraag ook HR++ en veiligheidsglas leverbaar. 
 
 
Figuurglas 
 
Ventilatieroosters 
 
Onmisbaar voor goede vochtregulatie 
De mogelijkheid tot permanent ventileren van uw woonruimte heeft een positief effect op de levensduur van de recreatiewoning. We hebben gekozen voor ventilatieroosters van Duco. Deze ventilatieroosters worden boven het glas geplaatst. Voor plaatsing in kozijnen, ramen en deuren leveren wij de Ducoton 10. Voor ventilatie in een hefschuifpui is de Ducoflat 12 beschikbaar. De roosters zijn leverbaar in aluminiumkleur of diverse RAL-kleuren, passend bij de kozijnkleur. 
 
 
Hang- en sluitwerk 
 
 
Houtbouwkozijnen 
 
Standaard worden al onze houtbouwkozijnen voorzien van hang- en sluitwerk. Voor uitzetramen is een RVS-raamuitzetter beschikbaar. Draairamen zijn voorzien van één of twee raamboompjes in combinatie met een tele-uitzetter. Stolpramen en tuindeuren worden afgemonteerd met een krukespagnolet en handgreep. Hefschuifpuien en draaikiepramen worden voorzien van beslag van Gretsch Unitas. Toegangsdeuren zijn afgemonteerd met een insteekdeurslot en een profiel-cilinder. Binnendeuren worden standaard geleverd met een 'Vrij-en-bezetslot' of een 'loopslot' in de verhouding één op drie. De kleur van het sluitwerk is blank. De ramen en deuren zijn afgehangen aan 3x3" anti-inbraakscharnieren. 
 
Woningbouwkozijnen 
 
Ramen en deuren bij woningbouwkozijnen hangen wij af aan 3,5x3,5" anti-inbraakscharnieren. Meerpuntssluitingen, sluitkommen, hefschuif- en draaikiepbeslag voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, inbraakwerendheid klasse 2. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. 
 
Een houtbouwkozijn afgemonteerd met GU-beslag 
 
Een woningbouwkozijn afgemonteerd met habo-beslag 
 
 
Kozijnen van Jacobs timmerfabriek bv Specifieke wensen 
 
Vrijblijvende offerte 
 
Bent u aan maatvoeringen gebonden die niet in ons standaardprogramma voor houtbouwkozijnen voorkomen? Of heeft u zeer specifieke wensen m.b.t. woningbouwkozijnen? Ook dan kunt u ook bij ons terecht. Tevens zijn kozijnen met zogenaamde enkele of dubbele "kralen" en ronde/getoogde kozijnen leverbaar.

Specialiteit
  • Kozijnenhoutbouw 
  • Kozijnenwoningbouw 
  • Getoogdekozijnen 
  • (Half-)Rondekozijnen 
  • Kozijnenenkel+dubbelkraal 
  • Milieuvriendelijkeacrylaten 
  • Beglazing 
  • Ventilatieroosters 
  • Hang-ensluitwerk