Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Schouten Bouw- en Aannemersbedrijf BV in
Leidschendam
[Terug naar plaats Leidschendam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Schouten Bouw- en Aannemersbedrijf BV
de Tol 8
2266EK Leidschendam

tel: 070-3014700

Extra informatie

Schouten Bouw- en Aannemersbedrijf BV bouwt aan ontwikkeling   
Schouten Bouw- en Aannemersbedrijf BV ontwikkelt, bouwt, renoveert en onderhoudt. Met slimme, innoverende concepten, vakmanschap, klantgerichtheid en de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn. Als ontwikkelende bouwer zetten we koers in een bewogen en zeer interessante markt en koppelen we ambachtelijke kwaliteit aan moderne processen. Een markt waar we ons als een vis in het water voelen en u graag van dienst zijn. 
 
Ontwikkeling kent vele gezichten. Zo realiseren we woningen, plannen en buurten waar mensen zich thuisvoelen. Zetten we duurzame scholen, zorginstellingen en andere sociale gebouwen neer. En realiseren we rendabel commercieel vastgoed waar mensen graag werken. Zo wordt onze vuistregel ‘Schouten bouwt aan ontwikkeling’ ons levensmotto. Een belofte naar iedereen die zaken met ons doet. 
 
Schouten Bouw- en Aannemersbedrijf BV is een bedrijf met een lange staat van dienst. Het Bouw- en aannemersbedrijf Schouten b.v. dateert van 1938. De heer Jan Schouten, oprichter, werkte als zelfstandig timmerman-uitvoerder voor diverse plaatselijke bedrijven. 
 
In de jaren '70 werd er voor het eerst voorzichtig gekeken naar het, voor eigen risico, ontwikkelen van enkele koopwoningen. Later heeft dit geleid tot een ontwikkelingsunit Schouten de Jong, die sinds 1994 zelfstandig in de markt actief is geweest. 
Om nog meer aan de eisen van de huidige markt te voldoen, hebben we er voor gekozen om onze beide bedrijven Schouten Bouw- en Aannemersbedrijf BV en Schouten de Jong samen te voegen tot een sterk ‘Schouten’. Een bedrijf waar we trots op zijn! 
 
We hebben onze positie in de markt in 75 jaar behouden én verstevigd. Door een integere en betrouwbare partner voor onze opdrachtgever en partners te zijn en te investeren in het aantrekken en scholen van kwalitatief personeel. En met gepaste trots op waar we staan, gaan we door. Want Schouten is een bedrijf dat vooruit wil. Met ontwikkelaars en bouwteams die goed op elkaar zijn ingespeeld waardoor er ruimte is voor creativiteit en innovaties. Juist in een veranderende omgeving.