Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Guus Schlicher Timmerwerken in
Linne
[Terug naar plaats Linne]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Guus Schlicher Timmerwerken
Schuttersstraat 12
6067GG Linne

tel: 06-46088090

Extra informatie

Voor al uw interieurwerken kunt u terecht bij ons terecht. Veel voorkomende klussen die wij graag voor u verrichten zijn trappen, kasten, wandkasten, keukens en deuren. Van het maken tot het plaatsen; Guus Schlicher Timmerwerken doet het allemaal. Voor meer informatie over het bedrijf of de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Het exterieur van het huis dient goed onderhouden te worden of wellicht wilt u iets nieuws? U kunt hierbij denken aan dakkapellen, buitendeuren en ramen. Oude woningen hebben op zijn tijd een grondige onderhoudsbeurt nodig. De renovaties die hierbij komen kijken, worden door Guus Schlicher Timmerwerken verzorgd. Voor elke nodige renovatie bestaat een passende oplossing. Wij bieden dan ook maatwerk. Guus Schlicher Timmerwerken staat garant voor totaalbeheer. Zo hoeft u zelf niet op zoek naar een aparte loodgieter of elektricien, maar krijgt u alles in één deal. Grote verbouwingen of renovaties waarbij vakmensen uit meerdere disciplines nodig zijn, organiseren wij graag voor u in een keer.