Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
MKG Bouwbedrijf in
Moordrecht
[Terug naar plaats Moordrecht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

MKG Bouwbedrijf
Emmastraat 8
2841VV Moordrecht

tel: 0182-528732

Extra informatie

Een Huis voor het "leven"   
Dit is de basisgedachte achter al onze projecten. Of het nu gaat om het bouwen van een huis of het aanpassen hiervan op uw woonwensen, u doet dit om er uw verdere leven plezier van te hebben. 
 
MKG Bouwbedrijf heeft middels hun jarenlange ervaring en opgedane kennis besloten om deze formule op te stellen en te gebruiken bij al haar projecten. Een betaalbaar huis of de aanpassing hiervan waarin ruimte en gezelligheid op een aantrekkelijke manier worden gecombineerd. 
 
Al onze projecten zijn vanzelfsprekend voorzien van doeltreffende isolatie, degelijke materialen en worden uitsluitend door mensen uitgevoerd die hun vak verstaan. Daarom geven wij bijvoorbeeld op een traditioneel gebouwde dakkapel tot wel 15 jaar garantie. 
 
Een huis `voor uw hele leven` moet uiteraard een huis zijn waarin uw eigen manier van denken en idealen zoveel mogelijk zijn verwezenlijkt. Daarom is inspraak met betrekking tot afwerking, kleuren, eventuele wijzigingen en aanvullingen altijd mogelijk, want het gaat om uw huis. 
 
Neemt u onze site eens op uw gemak door en zet bij alle punten die u zelf sterk vind een kruisje. U zult verbaast staan van het aantal. 
 
Ons bestand van tevreden klanten groeit nog steeds en wellicht kunnen wij u binnenkort hieraan toevoegen. 
 
Mkg bouwbedrijf is voortgekomen uit mkg klus- en verbouw bedrijf dat in 2001 is gestart. In dat jaar heb ik besloten om de ervaring en kennis die ik sinds 1995 had opgedaan in de bouw, te gaan gebruiken voor mijn eigen bedrijf. 
Al snel zijn we voor onze klanten ook uitbouwen en/of dakkapellen gaan plaatsen en met succes mag ik wel zeggen. Onze onderneming groeide en inmiddels huren we waar nodig andere mensen in die voor ons bepaalde werkzaamheden uitvoeren onder onze naam. 
 
Eind 2005 kreeg ik de vraag van een klant waarom wij toch nog steeds als klussenbedrijf te boek wilde blijven staan daar we toch al een aantal jaren alleen maar bouwen en verbouwen, en zelfs gehele panden renoveren. 
Wij hadden hier zelf nog niet bij stil gestaan, omdat we gelukkig te druk waren met ons bedrijf. Toch was het een goede opmerking,en in de winter van 2005/2006 hebben wij besloten om het klussenbedrijf te laten vervallen en ons geheel te richten op het gedeelte bouw en verbouw. 
 
Uiteraard hebben we dat ook in de naam van ons bedrijf tot uitdrukking gebracht. En, nu we toch bezig waren om een en ander een professioneel uiterlijk te geven kon een internet site en een verandering van logo etc. niet uitblijven. 
 
Overigens is het niet zo dat wij geen ‘kleine’ klussen meer doen want ook voor een velux venster en een klemmende deur komen wij gewoon langs. Ten slotte is iedere tevreden klant er een die reclame voor je maakt. Bovendien is de kleine klant van vandaag mogelijk de grote van morgen. Daarom vinden we iedereen belangrijk, ook voor een kleine opdracht!

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Isolatie  
  • Dakkapellen  
  • Deuren