Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Timmerfabriek Henk Alferink in
Nieuw amsterdam
[Terug naar plaats Nieuw amsterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerfabriek Henk Alferink
Veilingstraat 56
7833 HN Nieuw amsterdam

tel: 0591 392270

Extra informatie

Monumentaal en modern   
Het begint in 2001 met de restauratie van een oude officierswoning op de marinebasis in Den Helder. Een jaar later wordt Timmerfabriek Henk Alferink ingeschakeld bij de restauratie van Paleis Lange Voorhout in Den Haag en daarmee is de naam van Timmerfabriek Henk Alferink gevestigd. Op de monumentenlijst van directeur Henk Alferink staan inmiddels gerenommeerde panden, zoals het College Hotel in Amsterdam, de Rijks Munt in Utrecht, de Sterrenwacht in Leiden en karakteristieke oude panden aan het Rokin, de Geldersekade, de Amstel en het Damrak in Amsterdam. Hij restaureerde het houtsnijwerk op Huize Frankendael en de kozijnen, ramen en deuren van kasteel Beverweert. 
 
Maar wie denkt dat de mensen van Timmerfabriek Henk Alferink alleen aan monumentale gebouwen werken, heeft het mis. Ze gebruiken hun vakmanschap ook voor het maken van moderne nieuwbouw, zowel interieur als exterieur. Daarnaast is Timmerfabriek Henk Alferink gespecialiseerd in het maken van trappen.