Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
VPG Aluminium Ramen en Geveltechniek in
Nieuwkuijk
[Terug naar plaats Nieuwkuijk]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

VPG Aluminium Ramen en Geveltechniek
Touwslager 38
5253RK Nieuwkuijk

tel: 073-5119472

Extra informatie

Welkom   
VPG Aluminium Ramen en Geveltechniek realiseert aluminium ramen, deuren en gevels. 
Van aanvraag tot oplevering zorgen wij voor een perfecte gevel van uitstekende kwaliteit. 
Door de jarenlange ervaring zijn wij in staat om een stijlvolle en perfecte gevel te leveren. 
Voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers hebben wij projecten naar volle tevredenheid uigevoerd en daar zijn wij buitengewoon trots op. 
Als lid van de VMRG is VPG een betrouwbare en flexibele partner die zich bewezen heeft in zeer uiteenlopende projecten. Enkele voorbeelden hiervan vind u bij het hoofdstuk projecten. 
 
Activiteiten 
 
Vanaf het begin van het project denken wij met u mee over de realisatie van de gevel. 
VPG beschikt over een eigen tekenkamer die zorg draagt voor de nauwkeurige uitwerking van projecten. 
Als bedrijf streven wij voortdurend naar een optimale kwaliteit. Hierdoor is het mogelijk, om in samenwerking met onze opdrachtgevers, nieuwe uitdagingen aan te gaan. 
Of het hierbij nu gaat om kleinschalige projecten zoals nieuwbouw van een woning, of om grootschalige projecten zoals kantoorpanden, bedrijfshallen en/of appartementen. 
Met een enthousiast team van medewerkers krijgen bij VPG alle soorten projecten de aandacht die nodig is. 
Voortdurend streven naar kwaliteitsverbetering en het belang dat we hechten aan een goede en open communicatie met onze relaties, stelt ons in staat om ons doel te bereiken. Dat doel is het creëren en behouden van een meer dan tevreden klant. 
 
Service 
 
Service staat bij VPG hoog in het vaandel. Na oplevering kan er een contract afgesloten worden voor jaarlijks onderhoud van de gevelelementen. Onder service verstaan wij ook de reparatie van inbraakschade, kleine klussen en het aanpassen van hang en sluitwerk volgens het politiekeurmerk. Dit alles gebeurt op locatie.