Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
JKW Kunstoftechniek in
Oldenzaal
[Terug naar plaats Oldenzaal]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

JKW Kunstoftechniek
Peterskamplaan 113
7576TM Oldenzaal

tel: 0541-856589

Extra informatie

U zoekt scherp geprijsde kunstof kozijnen, - ramen, - deuren of dakkapellen met de hoogwaardige kwaliteit en uitstraling die bij uw woning past? JKW Kunstoftechniek is de keus voor deze investering in uw woning.   
Het uiterlijk, de thermische en akoestische isolatie, inbraakveiligheid en onderhoudsvriendelijke eigenschappen zijn doorslaggevend bij de keuze voor kunstof kozijnen. JKW Kunstoftechniek levert alles op het gebied van kunstof kozijnen, -ramen en -deuren. 
Het 5-kamer-profiel is een product van wereldklasse en de verandering in het ontwerp van het profiel heeft alleen maar voordelen opgeleverd. Dit moderne en stijlvolle profiel geeft het gehele raamkozijn een geraffineerde look en maakt elke kamer uitzonderlijk elegant en stijlvol. 
 
U w v o o r d e l e n o p e e n r i j 
 
- Kwaliteitsproduct 
- Scherpe prijzen 
- Zeer snelle levering 
- 10 jaar garantie op de profielen 
- Hoogwaardig hang- en sluitwerk 
- Echt vakwerk, van inmeten tot en met plaatsing 
 
O n d e r h o u d s a r m... 
 
Heerlijk...een minimum aan onderhoud. 
 
In ons grillige klimaat staan kunstof kozijnen bloot aan allerlei extreme weersinvloeden.Voor onze kunstof kozijnen is dat geen enkel probleem. Want onze kunstof kozijnen zijn bestand tegen weer en wind, jaar in jaar uit. 
 
Kostbare en tijdrovende schilderbeurten behoren tot het verleden. Af en toe eenvoudig schoonmaken en uw kunstof kozijnen blijven er als nieuw uit zien. 
Wij zijn gespecialiseerd in kunstoframen en kunstof kozijnen, maar ook in dakkapellen en schuifpuien. Ook renovatie van uw woning behoort tot onze taak. 
 
Hefschuifpui 
 
JKW raamkozijn 
 
Levering en montage in geheel Nederland 
Jan Kwast kunstoftechniek uit Oldenzaal: Uw leverancier van kunstof kozijnen, dakkapellen en schuifpuien in Oldenzaal, Twente en geheel Nederland.