Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Cuypers Kozijnen BV in
Posterholt
[Terug naar plaats Posterholt]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen leveranciers
VCuypers Kozijnen BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal en afmeting kozijnen
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Cuypers Kozijnen BV
Middenweg 15
6061ET Posterholt

tel: 0475-406000

Extra informatie

Opgericht in 1945 is Cuypers Kozijnen BV begonnen als glasbedrijf met het plaatsen van enkel glas. Na de tweede wereldoorlog was er natuurlijk veel vraag naar glas, er was dus werk in overvloed. Eind jaren vijftig werd uitgebreid met een bedrijfsdivisie welke zich toelegde op het slijpen van televisiebeeldschermen voor Philips.   
Door veranderde productiemethoden bij Philips werd eind jaren zestig de samenwerking beëindigd. 
 
Nieuwe kansen deden zich voor begin jaren zeventig toen de overheid, gedwongen door de oliecrisis, grote subsidies beschikbaar stelde voor isolatiewerkzaamheden aan de woning. Isolerende beglazing werd een begrip in Nederland. Cuypers speelde in op deze nieuwe ontwikkeling en werd een van de grootste plaatsingsbedrijven van isolerend glas. 
 
Toen eind jaren zeventig in Duitsland kunstof ramen en deuren steeds meer toegepast werden is Cuypers Kozijnen BV zich gaan oriënteren of dit product ook geschikt was voor de Nederlandse markt. In 1980 werd dan ook de stap gemaakt om kunstof ramen en deuren te gaan leveren en monteren. De eerste jaren werden de kozijnen nog uit Duitsland betrokken maar in 1982 werd gestart met een eigen productiestraat. Acht jaar lang werden de kozijnen vervaardigd in Vlodrop tot begin 1990 een pand werd neergezet op de huidige locatie te Posterholt. Op deze locatie is er reeds enkele malen uitgebreid en beschikt Cuypers momenteel over de meest moderne productiestraat van Europa. 
 
Tevens beschikt het bedrijf over een eigen spuitinrichting. 
 
Cuypers Kozijnen BV is nog steeds een familiebedrijf waarin directeur en eigenaar dezelfde zijn… 
 
Particulier 
 
In Nederland is een veelvoud aan typen woningen. Elke woning is uniek en heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. 
 
Iedere woning heeft ramen en deuren. In bestaande woningen zijn deze meestal nog van hout en in nieuwbouwwoningen zijn deze meestal van kunstof. 
 
Vanwege het onderhouds-, veiligheids- alsmede isolatieaspect gaan steeds meer bezitters van een eigen woning over tot vervanging van de bestaande houten kozijnen door nieuwe kunstof ramen en deuren. Deze worden dan voorzien van HR++ beglazing. 
 
Mensen welke nieuwbouw plegen kiezen meestal direct voor het gemak van kunstof ramen en deuren. 
 
Zowel mensen met een bestaande woning als ook de mensen welke nieuwbouw gaan plegen hebben geheel eigen en specifieke wensen voor wat betreft ramen en deuren. 
 
Deze wensen goed en verantwoord in te vullen is specialistenwerk. Hiervoor is een uitgebreide kennis van zaken alsmede ruime ervaring nodig. Dit vindt je niet op elke hoek van de straat. Hiervoor moet men bij een professionele organisatie zijn welke het proces van productie en montage geheel in eigen hand heeft, zonder tussenkomst van derden. 
 
De specialist op dat gebied in Nederland is CUYPERS KOZIJNEN B.V. te Posterholt. De grootste en meest professionele producent van kunstof ramen en deuren welke tevens geheel in eigen beheer voor de montage zorgt. Alles in één hand. Dus geen afschuiven. 
 
Cuypers Kozijnen BV heeft een unieke werkwijze welke ervoor zorgt dat U als klant een perfect eindproduct krijgt tegen een zeer aantrekkelijke prijs. 
 
 
Alles op het gebied van kunstof ramen en deuren is overzichtelijk en in realistische situaties uitgestald. Extra veel aandacht aan voordeuren in alle mogelijke uitvoeringen. Tevens zijn vele voorbeelden van ons exclusieve spuitwerk te zien. Alle kleuren zijn mogelijk. 
 
 
Redenen te over om onze showroom te bezoeken en u door onze vakkundige medewerkers te laten voorlichten.