Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
F H van Keulen Aannemersbedrijf in
Putten
[Terug naar plaats Putten]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

F H van Keulen Aannemersbedrijf
van Haersma de Withstr 3
3881BW Putten

tel: 0341-356135

Extra informatie

Welkom bij F H van Keulen Aannemersbedrijf    
F H van Keulen Aannemersbedrijf is een vakbekwame onderneming die gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Ook voor nieuwbouw, verbouw en onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. 
 
De levering, plaatsing en afwerking van al uw kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, inclusief beglazing en (veiligheid) beslag wordt door ons verzorgd. 
 
Voor buitenafwerking van uw woning, betreffende balkonbeglazing, boeidelen, gevelbekleding, keralite, trespa, redceder etc.kunt u bij ons terecht. Verder verzorgen wij de levering en het afhangen van binnendeuren, inclusief alle soorten beglazing, vensterbanken en aftimmerwerk. 
 
Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben daarom in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden, dan staan wij graag voor u klaar! 
U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. 
 
Wij richten ons voornamelijk op de gehele provincie Flevoland en de Veluwe. Wij zijn o.a. werkzaam in Lelystad, Almere, Bussum, Blaricum, Laren, Naarden, Dronten, Swifterbant, Emmeloord, Nagele, Putten, Ermelo, Nijkerk, Harderwijk en Zeewolde.

Specialiteit
  • Kozijnen  
  • Schuifpui  
  • Deuren 
  • Aftimmerwerk  
  • Ramen  
  • Beglazing en (veiligheid) beslag  
  • Vensterbanken