Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Braber Renesse BV Bouwbedrijf in
Renesse
[Terug naar plaats Renesse]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Braber Renesse BV Bouwbedrijf
Kromme Reke 18
4325AL Renesse

tel: 0111-461940

Extra informatie

Bouwbedrijf Braber Renesse BV dateert uit 1925 en is gevestigd achter de dorpskerk in Renesse. Terwijl het bedrijf kwaliteit waarborgt, is zij voortdurend op zoek naar de balans tussen continuïteit en innovativiteit. U kunt erop vertrouwen dat Bouwbedrijf Braber klaarstaat voor al uw bouwkundige werken.   
Het bedrijf beschikt over een goed uitgerustte werkplaats waar kozijnen, deuren, ramen op bestelling gemaakt kunnen worden. Moderne machines en vakkundig personeel zorgen voor een goed resultaat. 
 
De kern van de werkzaamheden bestaat uit aanbouw en nieuwbouw. Bouwbedrijf Braber is daarnaast gespecialiseerd in scheurherstel. Niet voor niets is Braber de dealer van Total Wall Concept in een groot gedeelte van Zuid-West Nederland. 
 
Bouwbedrijf Braber is werkzaam op Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland en het zuiden van Goeree-Overflakkee. Met gemiddeld twaalf personeelsleden is het bedrijf inzetbaar voor talloze projecten. 
 
Bouwbedrijf Braber is een erkend leerbedrijf voor beginnende medewerkers. Dit zorgt niet alleen voor goed opgeleide werknemers, maar ook voor een up-to-date kennisniveau. Uiteraard beschikken alle medewerkers over het VCA-diploma, er is dan ook veel aandacht voor veilig werken. Personeelsleden worden regelmatig vaktechnisch bijgeschoold. 
 
Bouwbedrijf Braber is lid van Stichting Bouwgarant en Bouwend Nederland. 
 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier het eindresultaat van voorgaande projecten: www.braberrenesse.nl