Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Hedico Design in
Reusel
[Terug naar plaats Reusel]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hedico Design
Lange Voren 21
5541 RS Reusel

tel: 0497-643480

Extra informatie

Hedico Design, van oorsprong een timmerbedrijf en opgericht in 1989, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid assortiment aan deuren, kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk en kasten en draagt dus bij aan het complete design van uw woning. Doordat wij over een eigen werkplaats beschikken, kunnen wij alles op maat en naar wens maken. We zijn er zowel voor zzp'ers als kleine zelfstandigen en de handige doe-het-zelvers.   
Of het nu gaat om het vervangen van een deur en kozijnen of een complete verbouwing, u bent voor zowel grote als kleine klussen bij ons aan het juiste adres. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze fraaie showroom in Reusel. Het is bij ons ook mogelijk om een afspraak bij u aan huis te maken, zodat wij de hele situatie kunnen bekijken. 
Henk en Cokkie Dirkx 
 
Op deze manier bent u altijd verzekerd van een passend advies door één van onze vakbekwame medewerkers. 
Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Reusel! 
 
Henk en Cokkie Dirkx 
 
Wanneer uw huidige kozijnen aan vervanging toe zijn of u juist op zoek bent naar nieuwe kozijnen voor een bouwproject, zit u bij Hedico Design goed. Qua kozijnen kunt u kiezen uit een kunstof of een houten variant met elk weer zijn voor- en nadelen. Wilt u meer weten over deze voor- en nadelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze vakmensen helpen u altijd met een persoonlijk advies. En wanneer u een keuze heeft kunnen maken, komen wij uw kozijnen graag plaatsen en monteren.