Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
M de Kramer Timmerwerken in
Rockanje
[Terug naar plaats Rockanje]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

M de Kramer Timmerwerken
Moolhoek 10
3235XK Rockanje

tel: 0181-404163

Extra informatie

Diensten   
Ramen, deuren en kozijnen. 
 
Wij maken en monteren houten deuren, ramen en kozijnen in onze eigen werkplaats. 
 
De kozijnen worden naar uw wens en in elk model gemaakt. Met of zonder roeden. Met openslaand of draaikiep raam. Voorzien van isolatieglas of HR++ glas. De deuren maken wij zelf of u kiest een mooie deur bij een van onze leveranciers. Bijvoorbeeld Northgo, Weekamp of Bruynzeel. 
 
Ramen, deuren en kozijnen worden bij ons vervaardigd van massief hout en met een traditionele pen- en- gat verbinding, zodat we een ouderwets goede kwaliteit kunnen garanderen. 
 
 
Trappen. 
 
Het maken van trappen gebeurd in onze eigen werkplaats nog geheel handmatig. 
 
Met behulp van een tekening maakt M. de Kramer timmerwerken klassieke en moderne trappen. 
 
 
Kasten. 
 
Naast maatkeukens maken we ook kasten op maat in verschillende stijlen. Van badkamerkasten tot kastenwanden of een kamer-en-suite. Passend in de sfeer van het huis. Van design tot landelijk. Op maat gemaakt zoals u het wenst. 
 
Keukens. 
 
Wij leveren op maat gemaakte keukens. Dit houdt in dat een keuken geheel naar u wensen zal worden gemaakt. Pas wanneer precies duidelijk is, wat uw keukenwensen zijn, maken wij speciaal voor u een maatwerkkeuken, die perfect past bij uw persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte. 
 
Bij het vervaardigen van uw keuken, maken wij uitsluitend gebruik van duurzame kwaliteitsonderdelen. Zo worden onze keukenkasten vervaardigd van hoogwaardig multiplex, tweezijdig beplakt met HPL( kunstof) en kunt u voor uw fronten kiezen uit diverse houtsoorten. 
 
Er worden geen keukens vervaardigd met spaanplaat. 
 
Met persoonlijk advies, eerste klas materiaal staan de maatwerk keukens van M. de Kramer timmerwerken garant voor een ambachtelijke keuken. Modern, landelijk of klassiek. 
 
Overige: 
 
  • Luiken 
  • Interieur 
  • Veranda 
  • Tuinmeubelen