Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Marcel Wagemans BV in
Roermond
[Terug naar plaats Roermond]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Marcel Wagemans BV
Randweg 5
6045JK Roermond

tel: 0475-325145

Extra informatie

In 1969 namen de ouders van Marcel en Monique Wagemans de Jaloezieënfabricage over van familie en vestigden in Posterholt. Jaloezieënfabriek Wagemans-Hekkens produceerde en verkocht jaloezieën van het merk Vista. In de jaren zeventig werd gestart met de productie, verkoop en montage van buitenzonweringen en rolluiken en de zaak maakte een stevige groei door.   
Eind jaren zeventig nemen Marcel en Monique de zaak over en Marcel Wagemans BV is een feit. Ze verhuizen naar Roermond waar ze aan de Eiermarkt in Maasniel veel ruimte hebben voor showroom en werkplaats. Hier breiden ze hun activiteiten verder uit met de verkoop en montage van kunstof ramen en deuren en zonweringen. De zaken gaan voortvarend en weer is er ruimtegebrek. 
 
Begin jaren tachtig verhuist Marcel Wagemans BV naar een geheel nieuw en ruim opgezet bedrijfspand aan de Randweg op industriegebied Roerstreek. In de jaren daaropvolgend borduurt Marcel voort op het succes van de kunstofkozijnen en start met het ontwerpen, verkopen en monteren van complete Veranda's 
 
Midden jaren negentig ontwerpt Marcel de Sunhouse-C-terrasoverkapping en legt hiermee een volgende solide basis voor de verdere groei van Marcel Wagemans. De showrooms worden uitgebreid en er wordt een tweede loods aanpalend aan het bedrijfspand toegevoegd voor de productie van de geheel in eigen beheer ontworpen Sunhouse terrasoverkappingen. 
 
In de jaren daarna ontwikkelt Marcel Wagemans BV zich tot een landelijke toonaangevend leverancier met zijn Sunhouse Terrasoverkappingen en Veranda's en alle soorten zonwering. Ook binnen de Euregio geniet zijn naam veel faam en vinden een belangrijk deel van de leveringen en montages plaats in de omliggende landen België en vooral Duitsland. 
 
In 2003 besluit Monique de zaak te verlaten en worden haar taken voor een belangrijk deel overgenomen door Marcel's echtgenote Margie. Ze zetten de verdere ontwikkeling van hun onderneming door met een nog breder assortiment van Terrasoverkappingen & Veranda's, Ramen & Deuren, Zonweringen & Rolluiken en uiteraard alle voorkomende onderhoud, reiniging -en reparatieactiviteiten. 
 
Kortom, Marcel wagemans Outdoor Living, alles op het gebied van Outdoor Living comfort voor zowel particuliere alsook zakelijke markt.

Specialiteit
  • Terrasoverkappingen 
  • Veranda"s 
  • Zonwering,rolluiken 
  • Ramenendeuren 
  • Onderhoudenreparatie 
  • Accessoires 
  • KunsstofenAliminium