Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Komned in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Komned
Strickledeweg 94
3044EL Rotterdam

tel: 010-4623314

Extra informatie

Welkom bij KomNed Kozijnen. Als u op zoek bent naar de leverancier van kozijnen voor uw deur, raam en / of schuifpui, dan bent u hier op het juiste adres.  Kozijnen in aluminium of kunstof worden door KomNed Kozijnen in eigen fabriek op maat gemaakt. Wij leveren en plaatsen uw kwalitatief hoogwaardige nieuwe kozijnen in kunstof en aluminium voor maximaal comfort tegen zéér concurrerende prijzen. 
 
Kunstof Kozijnen & Deuren 
 
Kunstof kozijnen geven door hun warme uitstraling een rustig en tijdloos gevoel. Kunstof kozijnen, ramen en deuren zijn niet alleen duurzaam, de nerfstructuur maakt ze ook natuurgetrouw en onderhoudsvriendelijk. Kunstof kozijnen hebben alle basiseigenschappen van stabiliteit en veiligheid. 
 
Onze Producten 
 
KomNed is uw leverancier voor kunstof kozijnen & deuren, aluminium kozijnen & deuren, schuifpuien, dakkapellen en terrasoverkappingen. 
 
BENT U, op zoek naar betrouwbare leverancier van kunstofkozijnen, deuren, ramen, en/of schuifpui dan bent u hier bij KOMNED op het juiste adres. 
 
Op deze pagina leggen wij uit wie we zijn en wat wij doen. 
 
KOMNED KUNSTSTOF, is een onderneming die zich al bijna 15 jaar bezighoud met de productie, levering en plaatsen van kunstof producten bestemd voor de woningbouw in heel Nederland. 
 
Onze kunstof en aluminium producten worden door ons, ingemeten en op maat geproduceerd en geplaatst. 
 
KomNed Kunstof Kozijnen 
 
Onze kunstof en aluminium producten worden door ons, ingemeten en op maat geproduceerd en geplaatst. 
 
Wij maken met u duidelijke afspraken voor wat betreft planning, leverings-conditie , termijn en prijs. Wij leveren onze producten aan aannemers, Vereniging van huis eigenaaren, project ontwikkelaars en architecten. Ons ervaren vakkundig montage personeel staat garant voor een correcte uitvoering. 
 
Indien u vragen heeft omtrent onze producten levering, of kwaliteitsgaranties, neem dan contact op met KOMNED door hier aan te klikken en uw vragen aan ons te stellen. Wij zullen dan voor nodige antwoorden zorgen.