Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Kwint Bouw in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen leveranciers
VKwint Bouw
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal en afmeting kozijnen
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Kwint Bouw
Gladiolusstraat 30
3051LG Rotterdam

tel: 06-30730980

Extra informatie

Sinds de oprichting van hebben wij onafgebroken gewerkt aan wat nu trots Kwintbouw heet. Een bedrijf die zich onderscheid door eigenschappen als aandacht voor de klant, open organisatie en no-nonsense mentaliteit.   
U zult er kennis maken met enthousiaste, gemotiveerde en deskundige medewerkers. Met mensen die een goede opleiding hebben genoten, want dat is iets waaraan wij veel aandacht schenken. Evenals trouwens aan kwaliteit en veiligheid. In zee gaan met Kwintbouw betekent werken met gespecialiseerde mensen. Met mensen die van elkaar weten wat ze kunnen en die u samen een compleet aanbod van activiteiten bieden. Het grote voordeel voor u is dat u altijd via één aanspreekpunt toegang hebt tot dit arsenaal aan bouwkundige kennis, kunde en ervaring. 
 
Gedurende de hele voortgang van uw project heeft u te maken met dezelfde contactpersoon. Deze is úw coördinator en aanspreekpunt in het bouwteam en houdt u op de hoogte van de voortgang. Hij coördineert, bewaakt, stuurt en neemt u dus alle zorg uit handen.

Specialiteit
  • Stucwerk 
  • Schilderwerk 
  • Kunststofkozijnen 
  • Tuinaanleg 
  • Renovatiewerk