Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Vernaeve Kunstof Raamsystemen B.V. in
Sas van gent
[Terug naar plaats Sas van gent]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vernaeve Kunstof Raamsystemen B.V.
Landdijk 8
4551 LW Sas van gent

tel: 0115 452999

Extra informatie

Welkom bij Vernaeve Kunstof Raamsystemen B.V. te Sas van Gent. Wij zijn Deceuninck fabrikant van:   
  • Kunstof kozijnen 
  • ramen 
  • deuren 
  • schuifpuien 
  • dakkapellen 
  • serres. 
 
 
Wij leveren en monteren zowel voor de zakelijke markt als voor de particuliere markt. Sinds begin 2009 hebben wij onze activiteiten uitgebreid met de productie en montage van aluminium kozijnen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de profielen serie van Aliplast..  
 
Vernaeve kunstof raamsystemen is sinds eind jaren tachtig actief op de zeeuwse markt. Dus reeds meer dan 20 jaar het adres voor kunstof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien enz. Wat in 1998 begon met 2 medewerkers is nu uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met meer dan 35 werknemers. 
 
In 2000 zijn wij eveneens gestart met het leveren en monteren van rolluiken en zonwering. 
 
Sinds begin 2009 zijn onze activiteiten verder uitgebreid met de productie en montage van aluminium kozijnen. 
 
Vernaeve is naast de particuliere markt ook actief op de projectenmarkt. Dit in opdracht van aannemers, woningbouwverenigingen en architecten. 
 
Onze kunstof kozijnen worden in Sas van Gent geproduceerd met profielen uit de Zendow serie van Deceuninck. Kunstof kozijnen gemaakt met de Zendow serie komen aan al uw wensen tegemoet. Zo bent u vrij van groot onderhoud. Zendow biedt u de perfecte isolatie waardoor u het milieu ontziet en tegelijkertijd kosten bespaart. Zendow is een stijlvol systeem dat volledig en naadloos aansluit op uw woning. Zendow combineert functionaliteit met stijlvol design en biedt u maximaal woonplezier.