Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
vd Burgt Kunstof Kozijnen BV in
Schaijk
[Terug naar plaats Schaijk]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

vd Burgt Kunstof Kozijnen BV
Rijksweg 33/35
5374RA Schaijk

tel: 0486-461395

Extra informatie

Op de plaats waar voorheen stenen werden gebakken aan de Rijksweg tussen Schaijk en Reek zijn we 25 jaar geleden begonnen met de verkoop van kunstof kozijnen. Deze unieke locatie is het startpunt van ons bedrijf, waar we sindsdien een showroom hebben met werkplaats en magazijn.   
In onze showroom van meer dan 160 m2 hebben wij onze producten tentoongesteld die wij U kunnen bieden: 
 
kunstof kozijnen – aluminium kozijnen – balkonbeglazing – dakkapellen – deuren- schuifpuien 
 
Wie wil zien wat de mogelijkheden kunnen zijn, is bij Van der Burgt kozijnen aan het juiste adres. Hier kunt U zich laten voorlichten omtrent de vele mogelijkheden die van der burgt kozijnen te bieden heeft. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, op maat gesneden service en een garantie voor goed werk. Wij komen graag bij U langs om de situatie te bekijken en het maken van een offerte, of dit nu overdag is of s’avonds

Specialiteit
  • Kunststofkozijnen 
  • Aluminiumkozijnen 
  • Balkonbeglazing 
  • Dakkapellen 
  • VoordeurenPolytec,Adeco 
  • Schuifpuien