Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Honings/C Reinders VOF in
Simpelveld
[Terug naar plaats Simpelveld]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Honings/C Reinders VOF
Van Werschstraat 10
6369CL Simpelveld

tel: 045-5440628

Extra informatie

Het kostbare beschermen   
Onze ramen kunnen hierbij helpen U hoeft alleen maar in de krant te kijken om er zeker van te zijn dat het aantal inbraken drastisch aan het stijgen is. En meestal zijn het de ramen, die de inbrekers ingang verschaffen tot het gebouw. Bescherm uzelf en uw eigendom. Met onze ramen kunt u heel wat voor uw veiligheid doen en uw huis gerust onbeheerd achter laten. De basis van onze ramen zijn robuuste kunstof ROPLASTO-profielen van hoogwaardig, slagvast PVC. Door individuele uitrusting heeft u de mogelijk de mate van inbraak-beveiliging zelf te bepalen. Inbraken worden bijvoorbeeld bemoeilijkt als de dief meer tijd nodig heeft om het raam open te breken en/of meer lawaai veroorzaakt. 
 
In een hoger gelegen stadsappartementen zijn eenvoudige maatregelen wellicht reeds voldoende. Het afgelegen huis dient men echter uit te rusten met een compleet pakket geavanceerde veiligheidstechniek. Wij bieden u een competent advies. En wij bouwen voor u die ROPLASTO-ramen, die u wenst voor uw veiligheid. HORE0006-01 
 
Wij hebben de veiligheid in de hand 
En dat letterlijk. Bijvoorbeeld met een groot aantal speciale veiligheids-groepen. Vooral aan te bevelen tweevleugelige ramen, die het inbrekers vaak extreem gemakkelijk maken, in een huis inbraak te plegen. Met behulp van afsluitbare veiligheidsgrepen wordt dit gevaar gereduceerd.  
 
Precisiebeslag tegen openbreken 
en loswippen 
ROPLASTO-kunstof ramen kunnen worden geleverd met speciale veiligheidsbeslagen. Deze nauwkeurig ingepaste, stabiele metalen beslagen met meervoudige sluiting bieden een optimale veiligheid tegen gewelddadig openbreken en verticaal loswippen van de ramen. 
 
Dit glas maakt het doorkomen moeilijk 
Als u er helemaal zeker van wilt zijn, dan dient u ook een inbraakvertragende speciale beglazing te kiezen. Wie deze tot 32mm dikke ruiten van veiligheidsglas wil inslaan, moet al een wat groter gereedschap meebrengen, en zal met z’n lawaai tegelijk de hele buurt alarmeren. Een effectieve bescherming dus - waarover wij u gaarne nader informeren.  
 
Verwarmingskosten omlaag Onze ramen helpen u te sparen 
Wie energie bespaart, spaart geld en ontlast hierdoor het milieu. Het is daarom zeer verstandig en verantwoord om juist ook bij ramen op optimale thermische isolatie te letten. Kunstoframen van ROPLASTO zijn vervaardigd vaan meerkamer-profielen en beschikken over voortreffelijke thermische en akoestische isolatie-eigenschappen. Al onze ramen zijn bovendien voorzien van zeer efficiënt isolatieglas, waarbij u tussen standaard-isolatieglas, thermisch of akoetisch isolerend, zonwerend of inbraak-vertragend glas kunt kiezen. Omdat onze ramen dankzij de kostbare afdichtings-systemen superdicht sluiten, is het bij u in huis zelfs tijdens ijskoude winterperioden behaaglijk warm, zonder hievoor kostbare energie te verspillen. U verlaagt uw ver-warmingskosten. Bovendien ontlast u het milieu. 
TIP: Vraag bij uw stads- of gemeentebestuur ook naar mogelijk subsidies! 
 
Honings Kunstof is al jaren het begrip in de regio op het gebied van kunstof deuren en ramen. In onze ruime showroom tonen wij een klein gedeelte van ons uitgebreide assortiment. Wij laten u alle voordelen zien van onze materialen en maken voor iedere klant een situatieschets van zijn of haar wensen.