Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Vlitrad Techniek BV in
Sittard
[Terug naar plaats Sittard]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vlitrad Techniek BV
Postbus 5190
6130 PD Sittard

tel: 043 3656942

Extra informatie

Graag willen we u via deze digitale snelweg voorstellen aan Vlitrad Techniek BV.   
Het moederbedrijf heeft gekozen voor een eigen handelsvestiging in Nederland. 
 
Vlitrad Techniek BV kan een volwaardige partner voor Uw bedrijf zijn met betrekking tot schuifpuien, ramen en deuren in Hout, maar ook in Kunstof en Aluminium. 
Er kan desgewenst geleverd worden op locatie, zonder tussenhandel dus scherp geprijsd, waarbij ook kleinschalige projecten professioneel zullen worden benaderd. 
 
Het team staat onder leiding van René Schreurs, die alom bekend is in de branche en er kan verder gebouwd worden op zijn jarenlange ervaring.  
 
Kunstof ramen maken kan bijna iedereen, maar een kwaliteitsraam aan een concurrende prijs op markt brengen is enkel voor de besten weggelegd. Voor VLITRAD is het leveren van kwaliteit gekoppeld aan een juiste prijs van wezenlijk belang. 
 
Vlitrad Techniek BV is een dochteronderneming van een Vlieghe te Kortrijk. De technisch hoogwaardige kozijnen worden gefabriceerd in België, in zowel kunstof, hout als aluminium. De kozijnen die door VLITRAD worden geleverd voldoen volledig aan de Nederlandse normen ten aanzien van Komo-Certificering, SKG-normen en het eventueel toe te leveren glas voldoet aan de rendementseisen. 
 
Door de certificerende instanties wordt kritisch gekeken of de kozijnen wel voldoen aan alle normen. U kunt er dus van verzekerd zijn dat de kwaliteit van onze kozijnen goed is.