Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bouwbedrijf Visser BV in
Sliedrecht
[Terug naar plaats Sliedrecht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Visser BV
Industrieweg 45
3361HJ Sliedrecht

tel: 0184-413327

Extra informatie

Bouwbedrijf Visser BV is in 1923 opgericht door P. Visser sr.   In 1947 is het bedrijf voortgezet door zijn twee zonen, waarna in 1980 de activiteiten zijn overgenomen door de broers Bas en Paul Visser.  
Sinds 2010 is de vierde generatie, in de personen van Peter en Miranda Visser, de onderneming verder aan het uitbouwen. 
 
Eén van onze belangrijkste uitgangspunten is: 'kan niet bestaat niet'. We hebben dan ook een betrouwbaar netwerk van gerenommeerde, vakbekwame adviseurs en onderaannemers om ons bij de uitvoering te helpen. 
 
Ook oplossingsgericht meedenken met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Het gehele bouwproces wordt beheerst: van ontwerp en vergunningaanvraag via begeleiding, installaties en natuurlijk het bouwen zelf tot de inrichting van het pand. 
 
Momenteel zetten vijftien gediplomeerde en betrokken medewerkers zich in om, in goede onderlinge samenwerking en met veel inzet en vakmanschap, een goed resultaat neer te zetten in de vele facetten van de bouw. 
 
Bouwbedrijf Visser BV is gespecialiseerd in renovatieprojecten, kleinschalige nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden en interieurbetimmering, renovatie en verbouw van woningen, kerken, bedrijfspanden en kantoren. Het streven is om deze werkzaamheden binnen de regio te realiseren.  
In de eigen houtbewerkingswerkplaats worden kozijnen, ramen, deuren, trappen en voorgefabriceerde timmeronderdelen vervaardigd.  
 
 
Sinds 2007 is ons bedrijf uitgebreid met een eigen stukadoors-tak: Visser Stucwerken BV. Hier werken twee allround stukadoors die voor ons en voor andere bedrijven alle voorkomende stucwerkzaamheden verrichten. 
 
De basis van onze werkzaamheden ligt bij onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Hierbij kan men denken aan het maken van een aanbouw of dakopbouw aan of op de woning maar ook het renoveren of vernieuwen van de keuken of badkamer en het wijzigen van bijvoorbeeld de indeling van de woning of de kozijnen. 
 
Onze dienstverlening dekt het gehele traject: allereerst wordt in een persoonlijk gesprek bekeken wat de wensen van de klant zijn, dit wordt vertaald in een vrijblijvende offerte. Als de offerte door de klant wordt geaccepteerd kan de volgende fase van het traject starten. Bij kleine verbouwingen wordt dan gestart met de werkzaamheden. 
Is er een bouwvergunning nodig dan worden door één van onze eigen medewerkers in AutoCAD de bouwtekeningen gemaakt en de vergunningaanvraag bij de gemeente ingediend. Als de vergunning is verleend begint de eigenlijke verbouwing. Na afloop volgt vanzelfsprekend de afrekening. 
Bij dit alles staan advisering en vakmanschap op de eerste plaats. 
 
Bij wat uitgebreidere werkzaamheden zoals de nieuwbouw van een woning en ook bij projecten bij bedrijven wordt voor het vergunningtraject de hulp ingeroepen van een gerenomeerde architect. Ook is het uiteraard mogelijk dat men met een eigen ontwerp c.q. architect komt die dan de bouwvergunningaanvraag voor zijn rekening neemt.

Specialiteit
  • Nieuwbouw 
  • Woningen,bedrijfspanden 
  • Garages/bergingen 
  • Bedrijfspanden 
  • Verbouwingen 
  • Erkersenaanbouwen 
  • Dakkapellenendakopbouwen 
  • Scholen,instellingen 
  • Renovatiemonumenten 
  • Gevelrenovaties,stucwerk