Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
De Boer Aannemersbedrijf in
Soest
[Terug naar plaats Soest]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Boer Aannemersbedrijf
Wiardi Beckmanstraat 521
3762GR Soest

tel: 035-6035277

Extra informatie

Op 7 januari 2005 heeft Edwin de Boer De Boer Aannemersbedrijf opgericht, wij zijn een jong en groeiend bedrijf, die kwaliteit, eerlijkheid en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel heeft staan.   
Edwin de Boer heeft jarenlang als uitvoerder gewerkt bij een groot bouwbedrijf en hier heel veel ervaring opgedaan in het organiseren van goed lopende projecten. Ook heeft hij diverse uitvoerderdiploma’s behaald en uiteraard het Vakdiploma Aannemer burgerlijke- en utiliteitsbouw. Deze gaf dan ook het recht om zijn bedrijf, Aannemersbedrijf De Boer, op 7 januari 2005 op te richten. Wij zijn een flexibel bedrijf en in overleg is bijna alles mogelijk. 
 
Onze werkwijze 
 
- De Boer Aannemersbedrijf maakt met u een afspraak om het werk ter plekke op te komen nemen. De afspraak maken wij op een nader te bepalen tijdstip die u het beste uitkomt. 
 
- Wij komen bij u langs om uw plannen en ideeën op te nemen, indien gewenst kunnen wij u ook vrijblijvend adviseren. 
 
- Nadat alles is opgenomen en doorgesproken zal van het geheel een duidelijke en complete offerte worden gemaakt. 
 
- Als u naar aanleiding van de offerte nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij begrijpen dat een verbouwing , een uitbouw of andere bouwkundige werkzaamheden geen dagelijkse kost is voor de meeste van onze opdrachtgevers en daarom komen wij graag nog een keer langs om de offerte door te nemen en om uw vragen te beantwoorden. 
 
- Indien u akkoord gaat met onze offerte kunt u deze ondertekend retour sturen en wij zullen contact met u opnemen om het werk in te gaan plannen. 
 
- Als het project is afgerond gaan wij samen met u het gerealiseerde werk bekijken om een opleverlijst te maken. Mochten er punten van aandacht zijn dan worden deze zo snel mogelijk verholpen. 
 
Onze kwaliteit 
 
De kracht van De Boer Aannemersbedrijf is kwaliteit. Wij werken uitsluitend met vakkundig personeel en de beste materialen. De door ons zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, leveren uiteraard dezelfde kwaliteit als Aannemersbedrijf De Boer. Alleen op deze manier kunnen wij de door u gevraagde kwaliteit garanderen.

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Dakkapel  
  • Serre  
  • Toilet  
  • Vervangen van kozijnen  
  • Afhangen van deuren en ramen  
  • Aanbrengen veiligheidsbeslag  
  • Dakopbouwen  
  • Vervangen hang- en sluitwerk