Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Haijma Timmer- en Onderhoudsbedrijf in
Stiens
[Terug naar plaats Stiens]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Haijma Timmer- en Onderhoudsbedrijf
Venusskulp 58
9051MG Stiens

tel: 058-2130431

Extra informatie

Wilt u serre, uitbouw, dakkapel, tuinhuisje, nieuwe kozijnen of iets dergelijks? Of is renovatie of onderhoud hard nodig? Dan bent u bij mij, Harrie Haijma, aan het juiste adres. Ik ben een echte vakman op het gebied van allerlei timmerwerkzaamheden en onderhoud. Op onze site vindt u een overzicht van projecten die ik heb uitgevoerd.   
Hoge kwaliteit 
 
Met mijn ervaring en vakkundigheid onderscheid ik mij door de hoge kwaliteit die ik lever. Niet alleen wat het eindproduct betreft, maar ook qua werkwijze. Vanzelfsprekend heeft dit zeer tevreden klanten tot gevolg. 
 
Vragen? 
 
Als u vragen of opmerkingen hebt, laat dat dan gerust weten. Ik ga graag de uitdaging aan om dat te realiseren wat u in gedachten heeft. U kunt mij bereiken via de contactpagina. 
 
Een kozijn of kozijnen plaatsen? Ik, Harrie Haijma, plaats graag kozijnen voor u! 
 
Kozijnen plaatsen 
 
Toe aan nieuwe kozijnen? Of onderhoud? Nieuwe kozijnen, renovatie of onderhoud ervan: u bent aan het juiste adres. Leg u wensen op tafel en ik kan u met mijn deskundigheid en ervaring goed adviseren. Hierdoor kan ik leveren wat u wenst: kwaliteit. Kwaliteit is zeer belangrijk tijdens mijn werkwijze, maar ook voor het uiteindelijke product. U dient tevreden te zijn. 
 
Bekijk enkele projecten die ik voor andere klanten heb uitgevoerd. Ik ben vooral actief in Friesland. Mijn bedrijf is in Stiens gevestigd. Dit ligt dichtbij Leeuwarden. 
Uw kozijnen 
 
Welk kozijn u ook wilt, hoe u het ook wilt: Harrie Haijma kan het voor u regelen. Ik help u graag bij kozijnen plaatsen. Behalve kozijnen kunt u ook voor andere opdrachten bij Harrie Haijma terecht. Denk hierbij aan onderhoud of renovatie van woningen, of het plaatsen van dakramen. Neem gerust een kijkje op deze site voor de mogelijkheden of neem contact op!

Specialiteit
  • Timmerwerkzaamheden 
  • Dakramenplaatsing 
  • Verbouwingen 
  • Renovatie 
  • Onderhoud 
  • Raamplaatsing 
  • Deurplaatsing 
  • Kozijnenplaatsing