Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Timmerbedrijf HaBo in
Ten Boer
[Terug naar plaats Ten Boer]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerbedrijf HaBo
Fivelstraat 13
9791 LM Ten Boer

tel: 050-4040939

Extra informatie

Wie is Timmerbedrijf HaBo   
Timmerbedrijf HaBo is in 2000 opgericht door Harrie Boer en werkt als volledig zelfstandig ondernemer. Om u een indruk te geven wat voor bedrijf wij zijn, willen we u op deze manier een beeld schetsen. Na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben in de bouw zijn we de uitdaging van het eigen ondernemen aangegaan. Typerend voor ons bedrijf is het brede aanbod van werkzaamheden. Uiteenlopend van aanbouw, verbouw, renovatie, dakkapellen, dakvensters, deuren, ramen, kozijnen. 
 
Werkzaamheden 
 
Wij helpen u graag met het onderhoud aan uw woning. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte toekomen voor kleine onderhoud maar ook met grotere opdrachten kunt u bij ons terecht. Een opsomming van de diverse onderhoudswerkzaamheden. 
 
 
Timmerbedrijf HaBo is met name werkzaam in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. 
We kunnen u helpen bij uw verbouwings , renovatie en onderhoudswerkzaamheden. 
 
Wilt u graag een dakkapel , een aanbouw of heeft u misschien nieuwe kozijnen nodig. Bekijk op de website de verschillende mogelijkheden. 
 
Voor zowel grote als kleine klussen staan wij voor u klaar. Bij grote werkzaamheden kunnen we ons beroepen op de verschillende specialisten waar HaBo nauw mee samen werkt.