Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Dudok timmerfabriek in
Terheijden
[Terug naar plaats Terheijden]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Dudok timmerfabriek
Bredaseweg 22
4844 CL Terheijden

tel: 076 5931796

Extra informatie

Een timmerfabrikant moet van alle markten thuis zijn.   
De moderne timmerfabrikant van nu moet dus precies weten wat er speelt bij de gemiddelde architect, bouwaannemer en (aspirant) huiseigenaar. Hij moet kunnen inhaken op trends maar hij moet ook de klassieke stijlen meester zijn. Alleen de beste houtsoorten moet hij kunnen selecteren met de hoogste duurzaamheid en de minste milieubelasting en hij is tegenwoordig een veiligheidsspecialist. Hij weet immers alles van de nieuwste (gecertificeerde) beveiligingstechnieken die in zowel kozijn als deur geïntegreerd moeten worden. Daarnaast moet hij snel kunnen produceren want de opleverdatum is nog steeds heilig in de bouw. Kortom, de timmerfabrikant van nu moet zelf ook uit het beste hout gesneden zijn. 
 
Een heldere werkwijze 
 
De bouw vertrouwt al jarenlang op het timmerwerk van Dudok Timmerfabriek mede, omdat het werkproces zeer helder is voor iedere betrokkene. Zo worden er, ongeacht de aanwezigheid van (uitvoerige) bestekomschrijvingen, altijd detailtekeningen geproduceerd ter controle c.q. goedkeuring door de opdrachtgever. Ook alle bijkomende aspecten zoals opbouw, houtsoort, model, afmetingen, draairichting, afwerking, sluitsysteem, scharnieren, beslag en klasse van vormstabiliteit worden vastgelegd en dienen als leidraad voor het productieproces. Prijs- en leveringsafspraken liggen eveneens vast en worden nagekomen. 
 
 
Een timmerfabrikant van nu moet zelf ook uit het beste hout gesneden zijn. Dudok Timmerfabriek is zo'n timmerfabrikant. Dudok verricht machinaal timmerwerk en is tientallen jaren geleden opgericht door de heer A. Dudok, en is voortgekomen uit een 'vader-op-zoon' bedrijf, maar in het jaar 2012 kwam daar verandering in. Het bedrijf werd overgenomen door Roy de Been, die als bedrijfsleider de afgelopen jaren Dudok Timmerfabriek heeft gemaakt tot wat het nu is; een moderne onderneming waarin vakmanschap, klantgerichtheid en productiviteit hand in hand gaan. Iedereen draagt dezelfde betrokkenheid uit, van de directie tot aan de timmerlieden op de werkvloer. Dit start vanaf het eerste gesprek met de opdrachtgever tot aan de levering op locatie.