Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Focus kozijntechniek in
Utrecht
[Terug naar plaats Utrecht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Focus kozijntechniek
Proostwetering 101
3543 AC Utrecht

tel: 030-6341135

Extra informatie

Focus Kozijntechniek - Ons bedrijf  Ons bedrijf 
 
Focus Kozijntechniek is een klein technisch bedrijf van bouwkundig specialisten. Wij zijn mensen van de praktijk gespecialiseerd in onderhoudsarme producten voor de woning. Hiertoe rekenen wij kunstof en aluminium kozijnen en gevelbekleding, alsmede kunstof (polyester) dakkapellen en aluminium serre’s en veranda’s. 
 
Omdat wij werken vanuit de wens van de klant, ligt de focus op u en uw woning. Op basis van onze ervaring, uw budget en de bouwkundige mogelijkheden binnen uw huis maken wij een advies op maat. Met Focus Kozijntechniek weet u waar u aan toe bent. 
 
Door onze zuivere manier van werken, onze heldere offertes en onze no-nonsense afspraken garanderen wij vooraf wat u krijgt en wat de precieze kosten bedragen. Wij doen niet aan meerwerk dat achteraf berekend wordt. De prijs uit onze uitgebreide en gespecificeerde offerte is de eindprijs. De producten die wij leveren zijn daarbij van de beste kwaliteit. 
 
Kies voor duidelijkheid. 
 
Kies Focus. 
 
 
BTW verlaging per 1 maart 2013 
 
Per 1 maart 2013 wordt de BTW op renovatie-werkzaamheden verlaagd van 21% naar 6%. 
 
De BTW verlaging geldt alleen voor de arbeidskosten. De VKG heeft in overleg met het Ministerie van Financiën afgesproken een forfaitaire verdeling toe te passen, 40% arbeidskosten en 60% materiaalkosten. 
 
Wat betekent dit voor u? 
 
Voordeel! Vanaf 1 maart betaald u bij Focus Kozijntechniek 6% btw over 40% van de totale kosten. Over de resterende 60% van de kosten betaald u het normale btw tarief van 21%. 
 
Voor vragen over deze regeling staan onze adviseurs voor u klaar! 
Kies voor VKG-keurmerk 
 
Vijf redenen om te kiezen voor kunstof kozijnen met het VKG-keurmerk bij Focus. 
 
1. Waarborgfonds 
Het Waarborgfonds biedt financiële zekerheid. Volgens het Waarborgfonds VKG-keur mag uw aanbetaling maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening. Mocht de VKG-keurmerk leverancier zijn verplichtingen niet kunnen nakomen, dan garandeert het Waarborgfonds VKG-keur dat de opdracht voor de resterende betaling wordt overgenomen door een andere VKG-keurmerk leverancier. Of, wanneer dit niet mogelijk blijkt kan de VKG besluiten tot terugbetaling van de aanbetaling. Ondanks dit prachtige systeem heeft Focus ervoor gekozen te werken ZONDER aanbetaling. 
 
2. Kwaliteit en betrouwbaarheid 
Het hele proces van productie tot en met montage wordt door de VKG onafhankelijk gecontroleerd. Controle op de productie van de kunstofprofielen, de productie van de kozijnen, ramen en deuren. En tot slot wordt er gecontroleerd door onafhankelijke keurmeesters op de montage van de kozijnen. 
 
3. Veiligheid 
De kozijnen worden ook gecontroleerd conform de VKG kwaliteitseisen op het gebied van inbraakwerendheid. 
 
4. Duurzaamheid 
VKG bedrijven leveren niet alleen energiezuinige kozijnen, die u helpen energie te besparen. Maar dankzij de VKG bedrijven krijgen oude kunstof kozijnen een tweede leven. Het VKG recycle systeem zorgt voor de inzameling en recycling, alle VKG leden werken hier aan mee. 
 
5. Geschillenregeling 
Wanneer blijkt dat ondanks alles u niet tevreden bent heeft de VKG een klachtenregistratie en een geschillenregeling speciaal voor de consument. 
 
 
De houtverbindingslook 
 
Kozijnverbinding: de houtverbindingslook 
 
UTRECHT / LEERDAM – Voor het maken van een kunstof kozijnverbinding past Focus kozijntechniek de modernste technieken toe: de houtverbindingslook ofwel rechte hoekverbinding. Dit is een rechte hoekverbinding dat kunstof kozijnen nog meer de uitstraling van een houten kozijn geeft. 
 
Van oudsher maakt men een houten kozijnverbinding met een pen en gat. Dit betekent dat er een rechte kozijnverbinding is, tussen de onderdorpel en de zijstijlen die daar op staan. De onderdorpel van het houten kozijn is schuin, waardoor het water dat daarop valt goed weg kan. 
 
Bij de draaiende delen, dit zijn de ramen en deuren, lopen de stijlen echter door en zit de onderdorpel ertussenin. De onderdorpel is bij draaiende delen namelijk niet schuin. Zouden de stijlen niet zijn doorgetrokken, dan kan het water in de kozijnverbinding lopen.

Kunststof kozijnen, ramen en deuren 

Kozijnen zijn het visitekaartje van uw woning. De ontwikkeling van kunststof kozijnen en kunststof ramen en deuren is de laatste tien jaar in een stroomversnelling gekomen. Inmiddels staan kunststof kozijnen overal bekend om hun gemak en wooncomfort. 
 
De kunststof kozijnen, ramen en deuren die wij leveren zijn gegarandeerd kleurecht, vormvast en bestendig tegen extreme weersomstandigheden. Behalve duurzaam en daarmee relatief goedkoop, zorgt de nerfstructuur van de kunststof kozijnen ervoor dat ze ook nog natuurgetrouw en onderhoudsvriendelijk zijn. De houtnerfstructuur is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Door hun warme uitstraling zorgen de kunststof kozijnen, ramen en deuren voor een rustig en tijdloos effect in uw woning. 
 
Focus Kozijntechniek is officieel dealer van verschillende merken kunststof kozijnen t.w. Gealan, K-Vision, Schuco en Profel. Met de keuze in verschillende merken kunststof kozijnen, ramen en deuren kunt u uw persoonlijke wensen helemaal vormgeven. Vrijwel alle ontwerpen en indelingen zijn mogelijk. Ons programma sluit altijd aan bij uw smaak en type woning. Ook in bijzondere vormen als getoogd, rond en afwijkende hoeken worden kunststof ramen en deuren gemaakt. De kunststof kozijnen van Focus kozijntechniek zijn leverbaar in twee profielseries. 
 
Vlak profiel en verdiept profiel, dat ook wel het renovatie- of Hollands-profiel genoemd wordt. Met name het verdiept profiel wordt in Nederland veelvuldig gebruikt. In beide kunststof kozijn profielen is de rechte hoekverbinding verkrijgbaar zodat uw kunststof kozijnen een nog traditioneler uiterlijk hebben. Kom gerust in de showroom de nieuwste kunststof kozijnen bekijken.