Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Timmerman Aannemingsbedrijf in
Valkenswaard
[Terug naar plaats Valkenswaard]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerman Aannemingsbedrijf
Dragonder 30/B
5555XZ Valkenswaard

tel: 040-2049916

Extra informatie

Timmerman Aannemingsbedrijf uit Valkenswaard is een snel groeiend bedrijf dat beschikt over vele jaren ervaring in de aannemersbranche.   
Een van onze sterke punten is dat wij ons werk snel en grondig afwerken, wij zorgen ervoor dat u niet in een bouwput of onafgewerkte verbouwing blijft zitten. U kunt erop rekenen dat de verbouwing op de afgesproken tijd klaar is met de gewenste kwaliteit. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt en een uitgebreide offerte uitgebracht waardoor achteraf geen onaangename verassingen ontstaan. Wij werken open en transparant, op een informele en professionele manier. 
 
We werken nauw samen met ervaren en gerenommeerde onderaannemers uit de regio. Ondernemingen die van elkaar weten wat ze kunnen en die u samen een compleet aanbod van activiteiten bieden. Het grote voordeel voor u is dat u altijd via één aanspreekpunt toegang hebt tot dit arsenaal aan bouwkundige kennis, vaardigheden en ervaring. 
 
Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf neem dan gerust contact met ons op voor uw aan- of verbouwing en wij voorzien u graag van advies en een eventuele offerte. 
 
Timmerman Aannemingsbedrijf wil graag uw partner zijn en doet er alles aan om uw droom uit te laten komen. 
 
Nieuwbouw kan over het algemeen worden opgedeeld in cascobouw en afbouw. Wij kunnen deze beide voor u verzorgen zodat eventuele communicatiestoornissen tot een minimum beperkt kunnen worden en de planning naadloos op elkaar aansluit. 
 
Nieuwbouw 
 
Met de cascobouw leg je de basis van je verdere woning. Dat houdt heel wat meer in dan enkel het metselwerk. Hoewel veel van het gerealiseerde werk in de cascobouwfase na de afbouwfase niet meer zichtbaar is vormt het dus wel de basis van uw woning. De cascobouw bepaald in grote mate de duurzaamheid van een woning. Tijdens het realiseren van de cascobouw moet u uw afbouw in grote lijnen al in beeld hebben.. Onder de cascobouw vallen bijvoorbeeld: het grondwerk, kelder, fundering, vloeren (begane grond en verdiepingsvloeren), binnenmetselwerk, gevelmetselwerk en het dak. 
 
Aangezien de afbouw gedeeltelijk overlappend is voeren wij graag beide bouwtrajecten voor u uit. 
 
De afbouw vindt plaats na realisatie van de ruwbouw. Te denken valt hierbij aan: wandafwerking; vloerafwerking; plaatsen trappen; plafondafwerking; schilderwerk; elektriciteit; installatiewerkzaamheden en aftimmerwerkzaamheden. 
 
Tijdens de afbouwfase regelen wij dat de diverse werkzaamheden goed op elkaar afgestemd zijn. U heeft bij ons te maken met één contactpersoon die al uw vragen kan beantwoorden, coördineert de planning en de aansturing van de onderaannemers. Bovendien houdt hij u steeds nauwgezet op de hoogte van de voortgang van het bouwproces. 
 
Het realiseren van een aanbouw aan uw woning kan uw leefruimte in huis aanzienlijk vergroten. Niet alleen kan het uw woongenot vergroten, maar de prijs van uw woning kan ook hierdoor stijgen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitbreiden van woonhuizen en voeren dat uit met hoge kwaliteit materialen. 
 
Verbouw 
 
Verbouwing brengt voor de opdrachtgever al genoeg zorgen met zich mee. U heeft bij ons te maken met één contactpersoon die al uw vragen kan beantwoorden, coördineert de planning en de aansturing van de onderaannemers. Bovendien houdt hij u steeds nauwgezet op de hoogte van de voortgang van het bouwproces. Bij verbouwingen moet vaak gewerkt worden, terwijl de normale gang van zaken gewoon doorgang vindt. Dat vereist flexibiliteit, een juiste planning en goede afspraken. 
 
Wij kunnen voor u de gehele aanbouw, opbouw of verbouwing van uw huis verzorgen. Het vervangen van kozijnen, het vergroten van uw woonkamer, het plaatsen van een dakkapel, verbouwing van uw keuken of badkamer zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Wij regelen hierbij alles van begin tot eind. Van de fundering tot het aansluiten van de elektra.

Specialiteit
  • Kelder  
  • Metselwerk  
  • Schilderwerk  
  • Timmerwerk  
  • Fundering  
  • Garage  
  • Trappen 
  • Vloeren